13.06.2024

FotoVanul călător – fotografie de produs

Fotografia și călătoria sunt cele două mari pasiuni ale mele. După peste 30 de ani de fotografie profesională și călătorie cu cortul și mai nou (6 ani) cu autorulota a rezultat firesc conceptul FotoVanul Călător.

Marian Mocanu – călător și fotograf profesionist cu experiență de peste 30 de ani în fotografia corporate și fotografia de produs.

Ședința foto de produs – produse realizate din piele marca „Paul Adrian Popescu”

Ieri am primit un telefon de la Paul Adrian Popescu pentru a realiza o ședință foto la cîteva produse din piele realizate manual. Paul Adrian Popescu este un artizan care realizează cuțite hand made și produse din piele naturală – cartușiere pentru gloanțe de vînătoare, curele, portdocumente vânătoare, sticluțe pentru lichide (țuică, palincă, „lichid de frână”, „apă sfințită” etc 😂). 

Puteți vedea aici ce face Paul Adrian Popescu și vă sfătuiesc să vă abonați la canalul de YouTube, vor urma video interesante:

După ce am stabilit ora, ne-am văzut la studio meu cu produsele, am pregătit masa de lucru, luminile de studio, am făcut testele de rigoare, iar ce a ieșit, vedeți mai jos.

Produsele, atât cele din piele cât și cuțitele de vânătoare sau pescuit se fac pe comandă și sunt personalizate după cerințele fiecărui client!

Acum puteți comanda produsele marca „Paul Adrian Popescu” cu discount!

Cum? Simplu. Trimiteți email la adresa de email contact@rvtravel.eu cu textul Paul Adrian Popescu” și veți primi CODUL pentru discount!

foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro

Ce este FotoVanul Călător

FotoVanul Călător este un concept nou în România. Călătoresc cu autorulota iar clienții care au nevoie de fotografii profesionale sau de video de promovare apelează la noi. Ne deplasăm cu tot echipamentul la locația clientului și realizăm materialele publicitare solicitate, fără stresul cazării!

Fie că este o firmă din industria caravaningului, o firmă din industria alimentară sau orice alt domeniu, noi putem realiza materialele comerciale ale oricărui client. Avem experiența necesară ducerii la bun sfârșit al oricărui proiect, indiferent de complexitatea lui.

Puteți vedea making of aici:

Marian Mocanu – Trips, Photo & More/www.MarianMocanu.ro

Cum am petrecut o săptămînă și anul nou 2022 la autorulotă în camping La BUBU in Transilvania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857