09.08.2022

FotoVanul călător – fotografie de produs

Fotografia și călătoria sunt cele două mari pasiuni ale mele. După peste 30 de ani de fotografie profesională și călătorie cu cortul și mai nou (6 ani) cu autorulota a rezultat firesc conceptul FotoVanul Călător.

Marian Mocanu – călător și fotograf profesionist cu experiență de peste 30 de ani în fotografia corporate și fotografia de produs.

Ședința foto de produs – produse realizate din piele marca „Paul Adrian Popescu”

Ieri am primit un telefon de la Paul Adrian Popescu pentru a realiza o ședință foto la niște produse din piele realizate manual. Paul Adrian Popescu este un artizan care realizează cuțite hand made și produse din piele naturală – cartușiere pentru gloanțe de vînătoare, curele, portdocumente vânătoare, sticluțe pentru lichide (țuică, palincă, „lichid de frână”, „apă sfințită” etc 😂). Este unul din cei trei artizani care a construit comunitatea KnifeHub.ro – Comunitatea artizanilor și pasionaților de cuțite hand made.

Puteți vedea aici ce face Paul Adrian Popescu și vă sfătuiesc să vă abonați la canalul Aventura Cuțitelor, vor urma video interesante:

După ce am stabilit ora, ne-am văzut la studio meu cu produsele, am pregătit masa de lucru, luminile de studio, am făcut testele de rigoare, iar ce a ieșit, vedeți mai jos.

Produsele, atât cele din piele cât și cuțitele de vânătoare sau pescuit se fac pe comandă și sunt personalizate după cerințele fiecărui client!

Acum puteți comanda produsele marca „Paul Adrian Popescu” cu discount!

Cum? Simplu. Trimiteți email la adresa de email contact@rvtravel.eu cu textul Paul Adrian Popescu” și veți primi CODUL pentru discount!

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

foto@MarianMocanu.ro

Ce este FotoVanul Călător

FotoVanul Călător este un concept nou în România. Călătoresc cu autorulota iar clienții care au nevoie de fotografii profesionale sau de video de promovare apelează la noi. Ne deplasăm cu tot echipamentul la locația clientului și realizăm materialele publicitare solicitate, fără stresul cazării!

Fie că este o firmă din industria caravaningului, o firmă din industria alimentară sau orice alt domeniu, noi putem realiza materialele comerciale ale oricărui client. Avem experiența necesară ducerii la bun sfârșit al oricărui proiect, indiferent de complexitatea lui.

Puteți vedea making of aici:

Marian Mocanu – Trips, Photo & More/www.MarianMocanu.ro

Cum am petrecut o săptămînă și anul nou 2022 la autorulotă în camping La BUBU in Transilvania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

ADVERTORIAL

XGO Autorulote&Camping, dealer Autorulote și magazin accesorii rulote&autorulote (P)

XGO Autorulote&Camping, dealer Autorulote și magazin accesorii rulote&autoruloteXGO Autorulote&Camping este reprezentantul în România al brandurilor de autorulote: XGO Dynamic, NobelArt și RollerTeam cu peste...

ROLLER TEAM ZEFIRO 267 Integral 2022 – exterior și interior (P)

Iată prezentarea unei adevărate minuni în această categorie: Roller Team 267 Integral, model 2022 Noul Roller Team Zefiro.Această autorulotă integrală Roller Team Zefiro 267...

„Dark side of the motorhome” – Benimar Tessoro 483 Northautokapp (P)

În parteneriat cu dealerul Benimar din România - Morothome.ro, continuăm seria de emisiuni "Dark side of the motorhome".În emisiunea de azi, Liviu Gal...

Autorulota model 2021, Benimar Amphitryon 997 cu pachetele Vista Pack și Winter Pack

Continuăm seria de emisiuni “Dark side of the motorhome”  cu episodul 3, în care vom prezenta autorulotele și partea nevăzută a lor.Azi continuăm seria...

„Dark side of the motorhome” – Autostar Prestige I730 LC Design edition model 2021

Începem o serie de emisiuni "Dark side of the motorhome" în care vom prezenta autorulotele și partea nevăzută a lor.În colaborare cu firma Motorhome...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here