21.09.2023

Peste 9000 de abonați pe canalul de YouTube în mai puțin de un an

Azi am reușit să depășesc 9000 de abonați pe canalul de YouTube.

Este un record pentru mine, mai ales că acest număr este atins în mai puțin de un an de când m-am dedicat acestui canal. Mulțumesc celor care s-au abonat și urmăresc canalul meu, unde pun materiale din industria caravaningului.

Nu sunt nici influencer, nici jurnalist. Ceea ce fac aici, fac din inimă, din pasiune pentru călătoria cu camperul. Meseria mea, pe care o practic cu drag de peste 33 de ani este fotografia și mai nou am descoperit filmarea care mă atrage și care are multe în comun cu fotografia. Acestea împreună cu călătoria, o altă mare pasiune a mea, m-au determinat să fac acest canal de YouTube.

Așa am ajuns azi să depășesc 9000 de abonați, marea majoritate datorită clipului realizat anul trecut la CMT Stuttgart, clipul cu Hymer VisonVenture, un concept foarte interesant de camper van. Clipul a strâns până azi peste 1.980.000 de vizualizări și are peste 1.920 de comentarii.

Clipul cu Hymer Vision Venture aici.

Pentru toate astea mulțumesc încă o dată celor care s-au abonat la canalul meu și care îmi urmăresc munca!

Pe canalul personal găsiți evenimentele și excursiile pe care le organizez cu autorulota, așa că vă invit să vă abonați. Aici este linkul: https://www.youtube.com/c/marianmocanu

Marian Mocanu – Trips, Photo & More/www.MarianMocanu.ro 

Brăila, oraș cosmopolit trips cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857