21.05.2024

Stana de pe coline, tren, camping, autorulotă – toate in 4 zile

Era vineri, 18 februarie 2022 cand am plecat cu trenul spre Floresti in jud. Sibiu, la campingul „La BUBU in Transilvania”.

După mai mult de 10-12 ani, am calatorit din nou cu trenul pana la Sighisoara, un drum de 5 ore si ceva. De la Sighisoara a venit o masina care m-a dus la campingul „La BUBU in Transilvania”, la aprox 19 km distanta.

foto@MarianMocanu.ro

Trebuie sa aduc o autorulota la Bucuresti de la Sighisoara, asa ca singura varianta era sa vin cu trenul. Dupa cateva emotii ca am pierdut camera Osmo Poket 2 in tren (ulterior am gasit-o bine ascunsa in bagaje) am ajuns la camping.

Revederea cu cativa prieteni din zona a fost prilej numai bun sa facem niste ciolane cu varza….

foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro

Duminica dupa ce am asistat la slujba de la biserica din sat, am mers sa vad „Stana de pe coline” a lui Florin Cosorean – o stana situata la marginea satului Floresti – sat care se numea mai demult Felța, (în germană Felsendorf, în trad. „Satul cu Stânci”).

foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro

Am aflat un pic din povestea stanei la care voi reveni negresit! Va impartasesc si voua minunatiile acestor locuri faine!

Aici este linkul video si multumesc pentru distribuire!

Marian Mocanu – Trips, Photo & More/www.MarianMocanu.ro 

Tours

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857