13.06.2024

CARAVAN SALON Düsseldorf 2023: punctul culminant al anului în materie de caravaning

Să te simți ca acasă peste tot. Să te bucuri de libertate și de apropierea de natură – întreaga fascinație a călătoriei mobile poate fi simțită în mod direct la CARAVAN SALON. La Düsseldorf, toți prietenii caravaningului vor avea parte, timp de zece zile, de o imagine de ansamblu unică asupra lumii agrementului mobil. Între 25 august și 3 septembrie 2023, în 16 hale va fi expusă cea mai recentă generație de rulote, autorulote și campervanuri. În plus față de aceste atracții, vizitatorii vor găsi o selecție imensă de accesorii, echipamente tehnice, piese detașabile, corturi de acoperiș, case mobile, accesorii pentru caravaning și camping, îmbrăcăminte și echipamente pentru exterior, destinații de călătorie, campinguri, precum și locuri de campare pentru rulote în cele trei segmente Tehnologie și componente, Exterior și echipamente, precum și Călătorii și natură.

Cel mai important târg de caravaning este data la care sectorul își prezintă noile produse și inovațiile pentru viitor și stabilește, de asemenea, standardele pentru calitatea și diversitatea produselor expuse. „Suntem foarte mulțumiți de înscrierile primite până acum. Solicitările din partea expozanților naționali și internaționali au crescut din nou față de anul trecut și am fost deja nevoiți să constituim liste de așteptare în multe segmente. CARAVAN SALON este punctul culminant al anului pentru vizitatori și expozanți și, indiscutabil, PUNCTUL de întâlnire pentru întreaga industrie, cu invitați de pe toate continentele. Este și va fi vitrina pentru inovații, deoarece la Düsseldorf sunt prezentate tendințele și inovațiile sezonului următor și nu numai„, spune directorul CARAVAN SALON, Stefan Koschke. În plus, există un mare program de divertisment și de informare care este perfect orientat spre agrementul mobil. Popularul „StarterWelt”, specialul „Abenteuer Selbstausbau/Adventure DIY”, scena „Travel & Nature connected”, cinematograful Dream Tours, plus multe alte atracții fac parte din line-up-ul primitor de la Centrul Expozițional Düsseldorf.

Gamele sunt completate de evenimente secundare de înaltă calitate care le însoțesc, destinate industriei de caravaning. „După numeroasele restricții impuse în anii pandemici, oamenii au mai mult ca niciodată chef de călătorii și de noi aventuri. Pandemia a arătat, de asemenea, că prioritățile turiștilor s-au schimbat. Astăzi, oamenii caută individualitate, flexibilitate și apropierea de natură. Caravaningul conectează aceste aspecte ca aproape nicio altă formă de vacanță„, explică Daniel Onggowinarso, directorul general al Asociației Industriei de Caravaning / Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD). „Așadar, nu este de mirare că, de multă vreme, caravaningul a cunoscut o popularitate crescută, numeroși nou-veniți manifestând, de asemenea, entuziasm pentru rulote și autorulote. CARAVAN SALON este și va rămâne cel mai relevant punct de contact pentru pasionații de camping și pentru începători, deoarece nicăieri altundeva varietatea de produse și inovații nu este mai mare„, spune Daniel Onggowinarso.
Recomandată în mod deosebit este Ziua de previzualizare de vineri, 25 august. Datorită numărului limitat de bilete alocate, vizitatorii pot explora în acea zi halele într-o atmosferă liniștită și pot fi primii care experimentează noutățile. „Preview Day dă roade în special pentru cei care au intenții concrete de a cumpăra vehicule de agrement. Atmosfera exclusivistă face posibilă compararea calmă a modelelor preferate, fără presiunea timpului. Acest lucru este valabil, bineînțeles, și pentru gamele turistice, precum și pentru produsele de echipare. Premiera de anul trecut s-a bucurat deja de un răspuns foarte bun„, adaugă Stefan Koschke.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

SAVE THE DATE | Felța Fest 2023 | festival dedicat rulotiștilor, overlander

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857