24.07.2024

A 60-a ediție de Caravan Salon Dusseldorf se apropie cu pași rapizi

Săptămâna viitoare, CARAVAN SALON DÜSSELDORF – cea mai importantă expoziție dedicată caravaningului din Europa, își deschide porțile. La a 60-a ediție, producătorii își vor prezenta noile modele de rulote și autorulote.

Mai este o săptămână până începe cel mai mare târg dedicat caravaningului din Europa, CARAVAN SALON DÜSSELDORF, ediția aninersară! Anul acesta, CARAVAN SALON împlinește 60 de ani!

De la prima ediție CARAVAN SALON, care a avut loc în 1962 la Messe Essen, dezvoltarea celui mai important târg comercial din lume pentru petrecerea timpului liber mobil, care acum se desfășoară permanent la Düsseldorf, a fost impresionantă. În 1962, au participat 34.500 de vizitatori la prima ediție CARAVAN SALON, unde 61 de expozanți din opt țări au prezentat rulote și accesorii pe o suprafață de expunere de 15.000 de metri pătrați. În 2019, CARAVAN SALON DÜSSELDORF a atras peste 270.000 de pasionați de caravaning. Acestora le-au fost prezentate rulote și autorulote, accesorii, produse de camping, corturi și destinații de călătorie de către 645 de expozanți din 31 de țări, care au ocupat un spațiu de aproximativ 214.000 de metri pătrați în 13 hale și terenuri deschise. „Încă de la început, CARAVAN SALON a fost conceput ca un eveniment dedicat produselor noi și inovațiilor. Acum joacă acest rol nu numai pentru premierele noii generații de vehicule, ci și pentru toate inovațiile importante din industria furnizorilor și a accesoriilor de petrecere a timpului liber. Acest lucru se reflectă și în creșterea puternică a numărului de vizitatori profesioniști din întreaga lume, ceea ce face din acest târg singurul eveniment internațional din industrie. CARAVAN SALON a fost și este cel mai important indicator pentru tendințele din industria de caravaning.

La CARAVAN SALON toți producătorii își prezintă noutățile din domeniu, iar eu voi fi acolo să realizez cât mai multe materiale de informare. Încerc astfel să informez iubitorii acestui fenomen din România, să fie la curent cu ce se întâmplă în Europa în industria caravaningului. Firmele care sunt interesate de anumite materiale, îmi pot trimite email și pot realiza materiale dedicate.

Mulțumesc pe această cale sponsorilor care fac posibilă deplasarea mea la Dusseldorf și anume: Tadam Caravan, Motorhome, GoCamper, Campero, Vancsa B&G Caravan, CamperTeamRomania, Arkus Camp, Campermania, Smiley Camper, Aler Campers, TeePee Corbu, DoctorCaravan și Vanuva.

Dacă doriți să mă susțineți, orice sponsorizare este binevenită. Vă aștept să urmăriți materialele care vor urma pe canalul de youtube și pe site.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

O mică parte din fața nevăzută a turismului cu camperul și a campingului

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857