19.04.2024

Campermania – business de familie, făcut din pasiune

Invitată în emisiune este doamna Maria Mircean de la firma Campermania din Cluj-Napoca.

„Ideea de autorulote a pornit de la fiica noastră, care prin clasa a 6-a a învățat la școală despre aurora boreală. Ne-a zis că își dorește să vadă și ea o dată în viață aurora boreală. Am mers cu avionul în Suedia și am închiriat o autorulotă. Am avut norocul să vedem aurora boreală în cele câteva zile cât am stat acolo. Am rămas impresionați iremediabili de autorulotă. După ce am venit, ne-am dorit să ne cumpărăm și noi una, și în 2016 ne-am luat prima autorulotă. Am ieșit noi cu ea, dar ne-am dat seama că nu avem timp să ieșim mereu. Este o investiție mare ca să o ții în curte, așa că ne-a venit ideea să o închiriem.

Acum am ajuns la 4 autorulote. Avem gama „family” și gama „premium„, care oferă mai mult confort, mai mult spațiu. Sunt pentru categorii diferite de clienți.

Ieșirile cu autorulota sunt pentru o anumită categorie de oameni. Nu sunt pentru cei care vor să stea în luxul unui hotel de 5 stele, dar nici pentru cei care vor să iasă doar cu cortul, este ceva între, pentru oamenii dornici de aventură, activi.”

Foto: Campermania

VANgabond.eu – travel | motorhome | Romania

https://www.rvtravel.eu/conventia-anuala-de-caravaning-firme-care-au-confirmat-25-septembrie/

 

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857