12.06.2024

FreedomCamper – o nouă firmă de închirieri autorulote în București

Piața de închirieri autorulote din România este într-o continuă mișcare. Unele din firme au închis porțile, altele au pornit în această minunată experiență a autorulotelor. Una din ele este firma FreedomCamper din Popești-Leordeni.

Am fost să aflu mai multe informații de la Artene Bogdan, managerul FreedomCamper.ro.

„Am călătorit cu cortul încă din copilărie, cu părinții, apoi cu prietenii și ulterior cu familia și copii. Anul trecut, în contextul pandemiei, ne-am cumpărat o rulotă Hobby în care ne-am petrecut mult timp la mare dar și la munte.

După ce ne-am petrecut o mare parte la mare cu rulota, am zis că trebuie să facem din pasiunea asta un business. Ne-am apucat să ne documentăm, am studiat piața din România și am decis să achiziționăm 5 autorulote (ultima trebuie să vină în curând), marca Benimar de la dealerul oficial din București – Motorhome. Pentru noi ca firmă de închirieri autorulote, este important să știm că putem avea asigurat service-ul pentru autorulotele din flota noastră.

Ne place să ascultăm nevoile clienților și ne pliem pe dorințele acestora, încercăm să oferim pachete personalizate pentru fiecare client pentru plăcerea și confortul de a călători cu noi.

Autorulotele noastre sunt pentru cupluri sau familii cu copii și sunt dotate cu tot ce trebuie pentru a petrece timp de calitate în natură alături de familie. Dorim să oferim clienților noștri o experiență, nu o vacanță oarecare. Poți schimba locul oricând dacă nu îți place vremea sau peisajul.”

Mai multe informații pe www.freedomcamper.ro

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Campinguri pentru autorulote și rulote deschise iarna în Bulgaria

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857