12.06.2024

Horrex prezintă inovațiile în domeniul jaluzelelor pentru rulote și autorulote

Inovații în industria rulotelor și autorulotelor la Caravan Salon 2021, locul unde producătorii din industria de caravaning își prezintă noutățile an de an.

Compania olandeză Horrex există pe piață din 1987 și a introdus în mod activ pe piață noi concepte și inovații. Horrex a fost primul care a introdus o ușă de tip flyscreen pentru un vehicul de agrement! Dezvoltă, proiectează și produce paravane, jaluzele, ferestre și alte componente pentru segmentul de mijloc și de vârf al pieței de conversie pentru vanuri și autorulote.

Au urmat multe inovații, inclusiv introducerea versiunilor plissé ale ecranelor și jaluzelelor, a unei bare de tragere fără trepte, a jaluzelelor 100% black-out, a unei uși flyscreen pentru rulote și autorulote, a sistemelor de jaluzele curbate și a țesăturii în formă de fagure de miere, precum și a produselor adaptate pentru piața americană.

La standul Horrex din hala 13, am avut plăcuta surpriză să discut cu Alina Coroian – Director de vânzări la firma Horrex, care a avut amabilitatea să ne prezinte produsele realizate de compania olandeză.

Întregul video este acum pe canlul de YouTube.

Mulțumiri: Tadam Caravan, Motorhome, GoCamper, DoctorCaravanCampero, PieseRulote.ro, Camper Team Romania, Arkus Camp România, Campermania, Smiley Camper, Aler Campers, TeePee Corbu, Vanuva.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Românul care a ajuns responsabil pe departamentul tehnic la un dealer de autorulote din Italia

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857