24.07.2024

Rulotescu a apărut ca o necesitatea de a avea birou mobil

Invitatul emisiunii este Andrei Drăgan Răduleț de la Rulotescu – firmă de închirieri autorulote din Sibiu.

Firma din Sibiu a apărut anul acesta în piața de caravaning din România, ca urmare a necesității unui birou mobil, nu neaparat ca o experiență de vacanță.

„Ne-am dat seama cât de practică este autorulota. Orice loc, oricât de nepregatit ar locul în sine, dacă ești cu o autorulotă, devine foarte confortabil. Văzând că tot apar firme de închiriat, ne-am gândit că este o oportunitate să ne acoperim costurile de achiziție, cu eventuale închirieri.

În domeniul închirierilor de autorulote, vânzarea după un sezon de închiriere este cea mai profitabilă. Este un punct bun în care autorulotele nu își pierd mult din valoare, se pot vinde la un preț destul de bun, nici uzura lor nu este mare și în plus autorulotele încă beneficiază de toate garanțiile unui vehicul nou.

În România nu poți afla ușor condițiile de închiriere, mai ales contractele, nu observ să fie publice, detaliile tehnice, contractuale nu sunt ușor de comparat pentru un client. Eu vreau să caut oferte, să văd care condiții contractuale sunt mai avantajoase pentru mine.

Cred că un pas mai bun ar fi, cum am văzut și în Germania, ca toți furnizorii să aibă același contract, standard care să fie dat clientului.” – Andrei Drăgan Răduleț.

Mai multe detalii aflați din interviul integral aici:

Text: VANgabond.eu – travel | motorhome | Romania

foto: Rulotescu

https://www.rvtravel.eu/voi-de-nu-iubiti-tara-asta-asa-cum-noi-o-iubim-codrut-keghes-cronica-carcotasilor/

 

 

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857