24.07.2024

Un nou brand de autorulote în România prin Motorhome

Liviu Gal

La Caravan, Motorhome & Adventure 2019, am stat de vorbă cu Liviu Gal de la Motorhome despre a 11 ediție a Salonlui Nautic Internațional București, ediție aniversară pentru firma Motorhome, firmă care anul acesta împlinește 20 de ani de existență pe piața de caravaning din România. Firma Motorhome fiind una dintre cele mai vechi firme din acest domeniu în țara noastră.

Liviu Gal ne povestește despre necesitatea participării la acest târg, despre bucuria de a revedea prieteni, de a cunoaște oameni noi, de necesitatea creșterii fenomenului de caravaning.

Am fost aproape în fiecare zi la acest eveniment, iar dacă stai și îl observi pe Liviu Gal, vezi câtă pasiune pune în orice discuție, chiar daca se vorbește despre autorulote, despre călătorii sau istorie. Este pregătit în orice moment pentru a da sfaturi tuturor care vor să îl asculte.

Pe langă brandul Benimar, de anul acesta, Motorhome devine dealerul oficial al brandului franțuzesc Autostar. La salonul de la Romexpo, a fost prezentat modelul Autostar Passion ****, o autorulotă integrată, cu o lungime de 7,09 m.

Întreg interviul aici:

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857