19.05.2024

A 10-a ediție „All in CARAVANING” din China s-a încheiat cu un succes record

AIC 2021 – cea de-a 10-a ediție All in CARAVANING, expoziția de rulote și autorulote s-a încheiat cu succes la Beijing Etrong International Exhibition & Convention Center.

Suntem foarte încântați să prezentăm din nou o expoziție de înaltă calitate industriei. Pe parcursul celor trei zile de eveniment, am avut un nou record de 25.448 de vizitatori. Acest fapt nu numai că subliniază importanța AIC pentru industria chineză a rulotelor și autorulotelor, dar arată, de asemenea, că întâlnirile față în față sunt mai solicitate ca niciodată.” a concluzionat Marius Berlemann, directorul general al Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. se arată în comunicatul de presă remis de Messe Düsseldorf.

Pe partea de afaceri, salonul a produs rezultate remarcabile. Expozanții și vizitatorii au fost foarte mulțumiți de rezultat, care a depășit așteptările în multe privințe. Noile zone expoziționale, precum și evenimentele concomitente interesante au primit un răspuns pozitiv. Atmosfera plină de viață de la AIC arată că caravaningul devine din ce în ce mai popular în China. Dorința oamenilor de a călători și de a explora lumea face ca acest stil de călătorie să fie fermecător și semnificativ.
Zona de expoziție interioară și exterioară a totalizat 39.000 de metri pătrați și a primit peste 200 de branduri, atrăgând în total 25.448 de vizitatori, în creștere cu 6% față de anul precedent. Au fost expuse peste 550 de modele de rulote din diferite game de prețuri.

Răspunsuri de la expozanți cu grad ridicat de satisfacție Mulți producători consideră că AIC este o platformă excelentă pentru lansarea de noi modele de vehicule recreaționale. Având în vedere întârzierea de un an din cauza pandemiei, expozanții au făcut un efort suplimentar, prezentând o gamă largă de modele noi pentru fanii caravaningului. Peste 20 de producători și-au prezentat în exclusivitate cele mai recente modele de vehicule la AIC.
Zona de echipamente de exterior este o noutate în acest an și a devenit una dintre cele mai populare zone de la AIC. Vizitatorii s-au arătat foarte interesați să cumpere corturile, produsele de camping și diversele articole de exterior oferite. Zona de expoziție cu accesorii tehnice, echipamente și piese de extensie a fost, de asemenea, foarte populară. În special, zona de inovare și pavilionul german, unde au fost prezentate produse „Made in Germany”, au atras atenția multor vizitatori. Fiind primul pavilion internațional la un târg de agrement din China, Pavilionul Germaniei a fost inițiat de Ministerul Federal German pentru Afaceri Economice și Energie și co-organizat de Asociația Industriei Târgurilor Germane.
AIC 2022 va avea loc la Beijing Etrong International Exhibition & Convention Center în iunie anul viitor. O nouă călătorie pentru următorul deceniu începe aici.

Pentru mai multe informații, vizitați www.aicshow.com.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857