21.05.2024

A patra firmă de închirieri autorulote a apărut în Cluj în ianuarie 2019

Începand cu luna ianuarie a anului 2019, pe harta firmelor de închirieri autorulote din România a mai apărut o firmă de închirieri. De la începutul acesui an, clujenii și nu numai, mai au la dispoziție înca o firmă de rent motorhome în România, prin CoolCamper. 

VANgabond.eu a stat de vorbă cu Bianca Bologa – managerul firmei CoolCamper din Cluj-Napoca.

„Salut, mă numesc Bianca Bologa, sunt din Cluj-Napoca și alături de soțul meu am pornit într-o nouă aventură numită CoolCamper.

Povestea noastra este relativ simpla. Acum doi ani, după ce am fost invitați de niște prieteni din Austria să călătorim cu autorulota lor prin România, ca să îi ajutăm să descopere locurile frumoase din România, ne-am dat seama de cat de multe lucruri am ratat până atunci.

Acea săptămână, deși nu am ieșit peste hotare, a fost cea mai frumoasă vacanță pe care am avut-o, iar după aceea experiență ne-am dat seama că vacanțelor noastre de până atunci le lipseau ceva, le lipseau esența și anume interacțiunea cu natura.

Am realizat că vrem să ne creștem copilul cât mai aproape de natură, de munți, de mare și cum am putea face asta locuind în mijlocul Clujului, decât călătorind cu autorulota.

Ne-a prins foarte repede “virusul” și toamna trecută am decis că vrem să ne luăm propria autorulotă. Am studiat piața și așa ne-am dat seama că de fapt în România turismul cu autorulota doar acum prinde avânt, iar lucrul ăsta ne-a facut să ne învestim toate economiile cumpărând și cea de-a doua autorulota. Așa s-a născut CoolCamper. 

Numele a fost foarte ușor de ales, pentru că un camper cu o autorulotă e un cool camper, nu-i asa?

Planul nostru e ca cel puțin una din autorulote să fie destinată exclusiv închirierii, iar daca este cerere suntem dispusi să renunțăm și la cea personală.

Ambele autorulote sunt marca Benimar de 5 locuri pe scaune și 5 locuri de dormit, model 2019, numai bune de aventură.

CoolCamper se adresează clujenilor dar nu numai, turiștilor care vor să cunoască locurile minunate din România, familiilor dornice să descopere un alt tip de vacanță și tuturor persoanelor care sunt dispuse să experimenteze ceva nou, turismul cu autorulota.

Investim destul de mult în site-ul nostru, care ne reprezintă dar și intr-o prezență online cât mai vizibilă deoarece dorim să ajutăm la creșterea comunității de camperi.”

Mai multe informații găsiți pe siteul www.CoolCamper.ro

Interviu VANgabond.eu – motorhome travel in Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857