23.04.2024

Actualizare de pionierat: noile autorulote Hymer pe șasiu Fiat

  • Revizuirea majoră a gamei de modele de autorulote pe un șasiu Fiat răspunde cerințelor moderne de rulote.
  • Hymer stabilește noi standarde în ceea ce privește designul interior, iluminarea, digitalizarea, autosuficiența și confortul de dormit.
  • Nu doar designul și mobilierul primesc o actualizare, ci și instalațiile și caroseria.

Campingul este în mod clar în vogă și a suferit o schimbare fundamentală de imagine în ultimii ani: tinerii și noii veniți la camping sunt, de asemenea, din ce în ce mai entuziaști în legătură cu acest mod de a călători. După șase ani, Hymer își revizuiește acum în mod fundamental gamele de modele de autorulote pe un șasiu Fiat pentru a satisface cerințele în schimbare ale acestor grupuri țintă, în ceea ce privește designul, confortul utilizatorului și conectivitatea. Acest lucru se aplică modelelor populare Ayers Rock, Yosemite, Grand Canyon și Yellowstone ale Hymer. Cu singura excepție a modelului Hymer Yellowstone, care are acum o baie pivotantă în loc de fostul design compact, vehiculele își vor păstra configurația obișnuită. Vânzările noilor modele sunt planificate să înceapă în primăvara anului 2023 în întreaga Europă.

Revizuirea autorulotelor noastre încorporează idei și elemente individuale din vehiculul concept Vision Venture, care a avut succes și pe care l-am folosit în 2019 pentru a demonstra cum ar putea arăta motorhomingul în viitorul apropiat„, spune Christian Bauer, președintele Hymer GmbH & Co. KG. „Cu aceste inovații, Hymer deschide din nou calea ca motor de inovare al industriei și stabilește noi standarde în ceea ce privește designul interior, iluminarea, digitalizarea, autosuficiența și confortul de dormit.”

Campingul viitorului cu un design modern

Unul dintre punctele de atracție ale noilor autorulote Hymer este un design interior nou-nouț, cu două colecții de stiluri diferite. Utilizarea finisajelor de suprafață, a țesăturilor și a acoperirilor de perete cu aspect natural a avut o influență majoră aici. Ca urmare, sunt folosite materiale reale, cum ar fi pluta, ceramica și materialele cu suprafețe solide. O căptușeală din pâslă premium, termoizolantă și fonoabsorbantă în zona din spate ajută la îmbunătățirea izolației și a circulației aerului cald. Împreună cu un perete multifuncțional, cu efect de lemn, aceasta conferă, de asemenea, un accent suplimentar noului accent pus pe caracterul „van life” al ambianței.
Noile caracteristici includ, de asemenea, primul concept complet de iluminare pe patru niveluri la o autorulotă, care contribuie la o senzație și mai confortabilă în interiorul vehiculului. Toate luminile sunt prevăzute cu o funcție de alb cald/alb rece și cu funcție de reglare a intensității luminoase și asigură o iluminare ambientală în toate zonele de living și bucătărie. De asemenea, este pentru prima dată când deasupra scaunelor șoferului și pasagerului sunt instalate lumini de lectură cu acționare tactilă. Clienții finali au, de asemenea, opțiunea de a selecta un pachet de iluminat care include o lampă suspendată inovatoare și lumini modulare pentru șina de pe peretele multifuncțional.

Îmbunătățiri inteligente pentru un confort maxim

În afară de actualizările aduse aspectului, noile game de modele de autorulote includ un luminator care este instalat în cabină (Skyview). Acesta poate fi combinat cu sau fără un acoperiș pop-top și poate fi instalat în toate modelele Fiat, indiferent de tipul de acoperiș selectat. Opțiunea Skyview fără acoperiș pop-top îmbunătățește fluxul de aer peste luminatorul de acoperiș prin intermediul unei piese turnate, reducând astfel zgomotul produs de vânt. Un alt punct de atracție este integrarea, pentru prima dată, a aplicației Hymer Connect în autorulote. Ecosistemul inteligent combină comenzile pentru numeroase componente ale vehiculului cu afișarea informațiilor despre vehicul într-o singură platformă digitală. Aceasta afișează nivelurile de umplere a rezervoarelor de apă dulce și de apă gri, precum și numărul de kilometri parcurși, de exemplu, în timp ce încălzirea de la bord poate fi pornită sau oprită, iar iluminatul interior poate fi controlat cu ajutorul diferitelor scenarii de iluminare. Este ușor și intuitiv de operat cu ajutorul unui smartphone și înseamnă că rulotele sunt în sfârșit pregătite pentru viitorul motorhoming-ului. Autorulotele Hymer pe șasiu Fiat vor fi, de asemenea, echipate cu o baterie cu litiu și un sistem de dormit confortabil, precum și cu o zonă de scaune de tip travel lounge cu reglare a înclinării. Sistemul inovator de dormit confort Lattoflex se bazează pe o saltea flexibilă cu arcuri cu discuri integrate, oferind cele mai înalte standarde de confort de dormit din segmentul camper van. Un pachet opțional de autosuficiență, care include o capacitate a bateriei cu litiu de până la 240 Ah, o instalație solară de 2 x 95 W și un invertor, vă va face și mai independent în călătoriile dumneavoastră. În zona din spate reproiectată a vehiculului, s-a câștigat acum un spațiu de depozitare prețios prin instalarea rezervorului de apă proaspătă sub vehicul. Noul rezervor de sub podea este izolat și încălzit în mod standard și, împreună cu tăvița pentru baterii de sub partea din spate a vehiculului, asigură o distribuție optimă a greutății, precum și o dinamică de conducere îmbunătățită.

Foto(c)Hymer GmbH & Co. KG

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Românul care a ajuns responsabil pe departamentul tehnic la un dealer de autorulote din Italia

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857