20.07.2024

ADAC caută „Camperul anului 2022”, CIVD prezintă cursuri de ucenicie

ADAC caută „Camperul anului 2022”

Finala concursului național a avut loc sâmbătă, 3 septembrie (între orele 11.00 și 16.00) la CARAVAN SALON (zona exterioară din fața Pavilionului 10). Opt rulote din toată Germania s-au calificat pentru runda finală în timpul ADAC Camping Days din iunie sau cu un wild card și trebuie să își demonstreze abilitățile în trei discipline de conducere, precum și în câteva sarcini speciale. În cadrul concursului ADAC Camper of the Year se pune accentul pe siguranța rutieră, pe lângă o mare parte de distracție. Premiul principal pentru cuplul câștigător este o excursie de zece zile cu cortul prin SUA, inclusiv un zbor spre Las Vegas, în valoare de aproximativ 8.000 de euro.

CIVD prezintă cursuri de ucenicie
De ani de zile, noile înmatriculări de vehicule de agrement au atins cote tot mai ridicate. Necesitatea de lucrători calificați în cadrul producătorilor, atelierelor și reprezentanțelor este, în consecință, foarte mare. Pentru a face față acestei provocări, CIVD, împreună cu Asociația Centrală a Caroseriilor și Tehnologiei Vehiculelor (ZKF), a dezvoltat propria specializare de formare pentru industria de caravaning: Prin specializarea „Tehnologia rulotelor și a rulotelor”, în viitor vor fi pregătiți profesioniști specializați în fabricarea, întreținerea și repararea autorulotelor și a rulotelor. CIVD dedică un stand separat profesiei de formare profesională pe terenul în aer liber al salonului CARAVAN SALON din acest an, unde reprezentanții industriei vor informa potențialii cursanți și părinți despre conținutul formării și despre perspectivele excelente de carieră în industria de caravaning.

Sigiliul de încredere al DCC 2022
Clubul german de camping, DCC, are aproximativ 100.000 de membri. În fiecare an, participanții informează DCC cu privire la întreprinderile comerciale specializate remarcabile care ar putea fi premiate cu Oscarul DCC pentru consumatori, Sigiliul de încredere DCC. Din aceste sugestii, cele mai bune dintre cele mai bune sunt determinate și examinate de consilierii DCC din cadrul Consiliului Federal pentru Caravane și Autovehicule Uwe Hoffart. Câștigătorii celor 2022 de premii au fost premiați la CARAVAN SALON.

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

Foto: Messe Düsseldorf / C. Tillmann

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Pila de combustie EFOY câștigă premiul german „iF Design Award”

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857