23.06.2024

AL-KO introduce un motor de căutare pentru a găsi autorulota/rulota potrivită

Caravaningul se bucură de o popularitate crescândă în Germania de mai mulți ani. Chiar și în perioadele pandemiei de Covid-19, entuziasmul pentru vacanța cu RV-ul continuă. O vacanță într-o autorulotă sau o rulotă oferă siguranță maximă datorită indepentenței și, în același timp, permite călătorii sigure și naturale.

Dar dacă doriți să cumpărați un vehicul recreațional, vă veți confrunta cu o nenumărate modele, cu foarte multe funcționalități și opțiuni, cu foarte multe echipamente diferite. De acum, AL-KO Vehicle Technology Group sprijină potențialii cumpărători care pun preț pe călătoriile confortabile și sigure, iar clienții care doresc o autorulotă nouă pe un șasiu AL-KO, primesc ajutor pentru a-și putea aleage vehiculul potrivit. Acesta este motivul pentru care compania cooperează cu portalul online heycamp.de și oferă acum un motor de căutare de vehicule recreaționale pe pagina sa de pornire. Acest lucru vă permite să comparați datele de bază ale tuturor vehiculelor recreaționale disponibile pe piață. La cerere, contactul cu un dealer adecvat poate fi făcut ușor și gratuit.

Pe lângă filtrul presetat pentru șasiul AL-KO, motorul de căutare pentru autorulote, oferă parametri precum marca și modelul, dar și numărul de paturi sau gama de preț disponibilă. Motorul de căutare se bazează pe datele furnizate de platforma online independentă heycamp.de, care oferă o prima căutare la nivel mondial de vehicule recreaționale. Pentru a înlesni utilizatorilor să găsească autorulota ideală, fondatorii platformei au compilat nenumărate date, imagini și planuri ale vehiculelor din aproximativ 7.000 de modele actuale, de la o mare varietate de producători europeni.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Un concept 100% olandez, rulota LUME Traveller la CMT 2020

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857