23.06.2024

AL-KO Vehicle Technology adaugă al 7-lea centru pentru clienți la rețeaua sa europeană

Grupul AL-KO Vehicle Technology Group (AL-KO VT) și-a extins rețeaua europeană de centre pentru clienți prin adăugarea unui centru pentru clienți la Ramsau, în Austria. Acesta se alătură grupului de alte șase centre din Germania, Olanda, Franța și Italia.

Centrul pentru clienți recent deschis la Ramsau, în valea Zillertal din Austria, reprezintă un alt pas spre o și mai mare apropiere de clienți și este o completare de primă clasă a rețelei de servicii bine închegate a AL-KO VT în Europa„, a declarat Günther Schöllenberger, director general la sediul din Ramsau. „Clienții noștri de caravaning pot acum să își modernizeze vehiculele cu accesorii de înaltă calitate într-o zonă de vacanță excelentă. Datorită poziției sale geografice optime pe axa nord-sud, centrul de clienți de la Ramsau este ideal și pentru o escală în timpul unei călătorii de vacanță.

El continuă: „În acest moment, nu este nevoie de un centru de închirieri de mașini: „Dar fermierii, comercianții și întreprinderile turistice din regiune vor beneficia, de asemenea, de know-how-ul nostru în toate aspectele legate de remorcile comerciale cu o greutate brută de până la 3,5 tone. Mai ales în această regiune muntoasă, întreținerea și repararea profesională a sistemului de frânare este de o importanță critică pentru siguranță.”

Vitus Gredler, șeful Centrului de Clienți Ramsau, adaugă: „În special atunci când vine vorba de subiecte care necesită consiliere intensivă, cum ar fi creșterea sarcinii utile a rulotei, alegerea suportului spate potrivit sau configurarea unei suspensii pneumatice adecvate, clienții de rulote pot întâlni profesioniști experimentați din ateliere cu o bogată experiență relevantă. Proprietarii de rulote și rulote, vehicule comerciale ușoare și remorci auto se vor afla pe mâini bune la Centrul pentru clienți Ramsau. Ca un bonus, ca să spunem așa, clienții noștri din Ramsau vor beneficia de infrastructura turistică din Zillertal, ceea ce face ca o scurtă escapadă să fie o adevărată experiență în orice moment al anului.”

Centrul pentru clienți va vinde și va monta produsele mărcilor grupului AL-KO, E&P und SAWIKO: acestea includ, în special, bare de remorcare, suporturi pentru biciclete și motociclete, sisteme de nivelare, suspensii pneumatice, sisteme de ajutor la manevră și sisteme anti-șpagă. De asemenea, se va realiza creșterea sarcinii utile a caravanei, precum și lucrările clasice de service și reparații la șasiuri și sisteme de frânare.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Viziunea devine realitate. Hymer prezintă exclusivul off-roader Venture S

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857