24.07.2024

Angajații Laika au donat 12.000 de euro pentru medici

Industria caravaningului nu este nepăsătoare la problemele cauzate de Covid-19. Angajații companiei italiene Laika Caravans, au donat 12.000 de euro pentru achiziționarea de materiale de protecție pentru medici

Trecem printr-o perioadă foarte dificilă datorită răspândirii Covid-19 în toată lumea, inclusiv Italia. Firma italiană Laika Caravans, care a fost întotdeauna sensibilă la probleme de mediului și la politicile sociale, a aderat la cursa de solidaritate care este foarte puternică în Italia în această perioadă.
De această dată, inițiativa a pornit direct de la unii angajați ai companiei Laika, inspirând și restul angajaților, construind un adevărat lanț de solidaritate. Au decis să doneze o parte din veniturile lor prin intermediul platformei de Protecție Civilă a guvernului italian. Prin această contribuție, vor putea fi achizitionate materiale de protecție pentru medici, asistente și voluntari care își riscă viața în fiecare zi pentru salvarea semenilor.
În mai puțin de două zile, s-a strâns suma de 12.000 de euro. „Un gest spontan și plin de inimă din partea celor care, (după cum spun unii angajați Laika) nu pot dona sume importante de bani, dar sunt întotdeauna gata să îi ajute pe cei care au nevoie de el, în acest moment de urgență pentru sănătate.”

Contributor: Cosmin Albu

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin:

https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

Caravan, Motorhome & Adventure 2018 – day 1

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857