20.07.2024

Arkus Camp pune la dispoziția celor interesați o flotă de autorulote noi

Arkus Camp pune la dispoziția celor interesati o flota de autorulote noi, cu dotari moderne la preturi accesibile si corecte

După ani îndelungați de activitate pe piața din Germania în care a dobandit o vasta experienta în vânzarea și închirierea de autorulote, Arkus Camp a demarat un proiect de extindere in Europa de Est, din dorința de a le arăta oamenilor o altă față a turismului precum si alte moduri de a petrece o vacanta recreativa si plina de experiente noi.

Astfel în vara anului 2021, am demarat proiectul nostru in Romania, încercând să atragem tot mai mulți turiști către această experiență cu totul și cu totul nouă și de neratat.

Alături de noi se află renumitul producator AHORN CAMP din Germania, o firmă de renume, care în acest an a sărbătorit 30 de ani de existență. Parteneriatul nostru cu AHORN CAMP ne oferă posibilitatea de a oferi clienților noștri autorulote moderne și de calitate. Un aspect important îl reprezintă și rapiditatea cu care putem livra piese de schimb sau accesorii. În scurt timp vom finaliza investiția care ne va permite să oferim service-ul si mentenanța autorulotelor AHORN și nu numai. Astfel evitați drumuri lungi până in Cehia, Slovenia sau Austria unde este cel mai apropiat service autorizat Ahorn.

Vacanțele cu autorulota au devenit din ce în ce mai apreciate și mai căutate de către cei care, după o perioadă încărcată, își doresc să se reunească cu natura și să aibă parte de amintiri de neuitat.

Oferte promoționale

Din dorința de a le oferi tuturor posibilitatea de a simți și de a se bucura de o vacanță cu autorulota, am pregatit diverse oferte promoționale pentru serviciile noastre. Astfel, fie că unii din clienții noștri își vor dori să închirieze, fie că își vor dori să cumpere un astfel de autovehicul pe care să il folosească ori de câte ori își doresc, ofertele noastre speciale sunt pregătite pentru a-i întâmpina și pentru a le oferi vacanța mult visată.

Flota nouă de autorulote 

Dincolo de ofertele și promoțiile pe care le punem la dispoziție, un alt lucru pe care punem accentul este calitatea produselor și serviciilor oferite. De aceea, cei care apelează la noi vor descoperi că oferim spre închiriere in principal autorulote premium, de la producătorul AHORN, fabricate în anul 2021. Ne dorim ca raportul calitate preț să fie unul accesibil si corect pentru toți cei care visează la o vacanță cu autorulota prin țară.

Siguranță și confort

De asemenea, urmărim ca fiecare persoană care apelează la noi să se simtă în siguranță din toate punctele de vedere. Astfel, de la întocmirea actelor de închiriere și până la felul în care arată autorulotele puse la dispoziție de către noi, totul este gândit ca un proces fluent, care să nu provoace neplăceri nimănui, sub nici o formă.

Dotări diverse și noi

Experiența vacanțelor cu autorulota este una cu totul și cu totul specială, în primul rând din perspectiva faptului că nu va trebui să renunți deloc la facilitățile pe care le-ai avea într-o cameră de hotel, dar te vei bucura de ele chiar în mijlocul naturii înconjurat de aer curat. Fiecare vehicul oferit este o adevărată casă pe roți, având dotări de ultimă generație, care vor face ca zilele și serile tale de vacanță să fie de neuitat.

Diverse puncte de preluate/predare în țară

Nu numai confortul din interiorul vehiculelor noastre este important pentru noi, ci și felul în care oferim și punem la dispoziție serviciile. Astfel, veți descoperi că avem diverse puncte de preluare și predare a autorulotelor în mai multe orașe ale țării, asta pentru că ne dorim ca deplasarea clienților noștri să nu fie o problemă.  

Personal calificat în Germania

Așa cum am spus, pornim la drum cu o experiență și o tradiție germane, care sunt menite să facă din serviciile oferite de noi unele profesioniste și de încredere. Personalul nostru este pregătit în orice moment să-ți ofere răspunsuri la toate întrebările pe care le ai și să-ți ofere ajutor din toate perspectivele.

 Service și mentenanță pentru autorulote și vânzări de accesorii

Mai mult, știm cât de greu este să găsești tot ceea ce ai nevoie pentru autorulota ta, astfel încât clienții noștri se vor putea baza pe noi în orice moment. Fie că vorbim despre servicii de mentenanță, fie că ai nevoie de un accesoriu de orice fel, noi suntem cei care ți-l putem pune la dispoziție pentru a fi siguri că nu ai parte de neplăceri pe parcursul vacanței tale de relaxare. Pentru cei interesați de inchirieri autorulote, vânzare și servisare, Arkus le oferă pe toate!

ADVERTORIAL – articol sponsorizat de firma ARKUS CAMP

Convenția Anuală de Caravaning, ediția a 4-a! Save the date!

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857