23.04.2024

Asociația Română de Caravaning s-a înființat

Luna decembrie aduce vești importante pentru industria caravaningului din România. S-a înființat Asociația Română de Caravaning – asociație profesională a firmelor din industria caravaningului din România. 

Ideea de a crea o asociație profesională care să reprezinte firmele din industria caravaningului din România a apărut în 2018, la Convenția Anuală de Caravaning din România, ediția 1 care s-a desfășurat în noiembrie 2018, la Reșca în jud Olt.

În 11 februarie 2019 a fost prima întâlnire găzduită de Autoklass din Chitila, la care au participat firmele 11 firme perzente la Convenția din 2018. La prima întâlnire s-au stabilit câteva direcții în care se dorește să meargă asociația și s-a ales consiliul director.

foto©MarianMocanu.ro
foto©MarianMocanu.ro
foto©MarianMocanu.ro

După câteva luni, a fost o a doua întâlnire, în data de 9 octombrie 2019, tol la sediul Autoklass Chitila. La această a doua întâlnire s-a definitivat statutul asociației în prezența avocaților, s-au stabilit cotizațiile membrilor fondatori și s-a achiziționat domeniul web.

A venit 2020 cu criza provocată de pandemie și toate acțiunile s-au suspendat, dar într-un final, în data de 10 decembrie 2020, Asociația Română de Caravaning a luat ființă. 

Din ianuarie 2021 vor fi disponibile pe site-ul asociației www.caravaning.ro documentele precum: statutul asociației, formularul de adeziune și multe alte informații.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Speakerii la Convenția Anuală de Caravaning din România, ediția a 3-a – Liviu Gal

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857