22.04.2024

Autorulota de 100.000 de euro distrusă total în incendiu

Autorulota de 100.000 de euro distrusă total în incendiu, joi dimineața în Otopeni

Joi dimineața în jurul orei 3, o autorulotă intergrată a ars complet în Otopeni. Autorulota se afla în curtea proprietarului din orașul Otopeni. Din declarațiile proprietarului autorulotei, incendiul s-a declanșat în jurul orei 3 dimineața și nu se cunosc cauzele pornirii acestui incendiu care a distrus autorulota în proporție de 100% și a afectat clădirea din apropiere în proporție de 80%. La sosirea pompierilor, autorulota era distrusă complet, astfel că nu s-a mai putut recupera nimic din ea.

fotografii: proprietar autorulotă

Valoarea autorulotei distruse în incendiul de joi dimineață se ridică la peste 100.000 de euro. Din fericire nu există victime omenești.

SFAT: dacă ați venit din vacanță sau excursie, ați parcat autorulota, iar înainte de a pleca din autorulotă este indicat să orpriți totul: gazul, curentul electric și chiar apa. Decuplați toate sursele pentru a preveni situații neplăcute și asigurați-vă de mai multe ori că: ați decuplat alimentarea cu energie, ați oprit buteliile cu gaz, ați închis robinetele de apă, ați închis toate trapele și geamurile.

foto ©MarianMocanu.ro

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Commander 8×8, monstrul cu două platforme pentru aventură

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857