30.04.2024

Autorulotele Hymer impresionează cititorii și experții în design

Hymer a impresionat pe toată lumea cu modelele sale încă o dată în acest an, în sondajele cititorilor efectuate de cele două reviste profesionale „AutoZeitung” și „AUTO BILD Reisemobil”, producătorul de autorulote din Bad Waldsee a ieșit în frunte de mai multe ori cu Clasa B ModernComfort și noua axă tandem Clasa B MasterLine I 880 Hymer a impresionat pe toată lumea cu modelele sale încă o dată în acest an, în sondajele cititorilor efectuate de cele două reviste profesionale „AutoZeitung” și „AUTO BILD Reisemobil”, producătorul de autorulote din Bad Waldsee a ieșit în frunte de mai multe ori cu Clasa B ModernComfort și noua axă tandem Clasa B MasterLine I 880. E-Scooter-ul de la Hymer Original Parts a fost, de asemenea, câștigător. Dincolo de sondajele cititorilor, Eriba Nova 545 a uimit juriul din categoria „Produs excelent” din categoria German Design Award 2021.

„Suntem absolut încântați de numeroasele premii și recunoașterea asociată cu acest lucru pe care le-am primit de la cititori și experți în design”, spune Christian Bauer, președintele Hymer GmbH & Co. KG. „De la noile noastre rulote și rulote Eriba, până la accesoriile noastre, precum E-Scooter, gama largă de produse câștigătoare arată că Hymer conduce industria prin întreaga sa gamă de produse.”

Premiul „Golden Motorhome”: patru clasamente de top pentru Hymer

Acesta este al șaselea an consecutiv în care revista „AUTO BILD Reisemobil” a deținut premiul pentru cititori „Golden Motorhome”. Cititorii cunoscutei reviste comerciale au putut vota pentru cele mai populare produse noi din anul actual în șapte categorii. Câștigătorii au fost acum deciși: primul loc în categoria liner anul acesta a revenit la Hymer B-Class MasterLine I 880, primul vehicul Hymer pe osie tandem construit pe șasiul SLC. Un alt favorit al cititorilor „AUTO BILD” a fost Hymer T-Class S 695, care a ocupat locul al doilea la categoria semi-integrată. Un punct culminant în acest an a fost cel de-al doilea clasament de top pentru Hymer la categoria accesorii. Aceasta a inclus un prim loc fenomenal pentru E-Scooter de la Hymer Original Parts, care era pe străzile înaintea competiției, precum și un al treilea loc foarte încurajator pentru Hymer E-Bike.

Dublu câștig pentru Hymer B-Class ModernComfort în sondajul cititorilor „AutoZeitung”Încă o dată, Hymer a fost votat numărul unu de cititorii „AutoZeitung” în cadrul sondajului pentru autorulote a revistei. Cititorii au putut să își voteze în total cinci categorii, iar rezultatul pentru producătorul din Bad Waldsee își spune propria poveste: Hymer’s B-Class ModernComfort a fost votat numărul unu atât la categoriile semi-integrate, cât și la cele integrate. Combinația capotei șasiului Mercedes-Benz Sprinter și a șasiului SLC, care este unic în industrie, a impresionat pe toată lumea prin designul său curat și elegant, senzația de spațiu generos și abundența spațiului de depozitare la bord. Acesta este al doilea an consecutiv în care Clasa B ModernComfort a fost aleasă câștigătoare în categoria integrată de cititorii „AutoZeitung”.

„Mențiune specială” pentru Eriba Nova 545 în German Design Award 2021Nu numai în sondajele cititorilor din acest an Hymer i-a impresionat pe experți: în German Design Award 2021, Eriba Nova 545 a primit premiul „Mențiune specială” din partea juriului internațional în secțiunea „Vehicule pentru pasageri” din secțiunea „Excelent Categoria Design de produs ”. În fiecare an, German Design Council folosește German Design Award pentru a onora companiile, designerii, arhitecții și agențiile care se remarcă din mulțime prin soluțiile lor de design inovatoare și tendințele de design unice. La fel ca Eriba Nova 545, care este deosebit de izbitoare datorită formei rotunde caracteristice a acestei game populare de modele de rulote. De asemenea, combină acest design cu mult spațiu de stocare, precum și stabilitate și durabilitate maximă. Mai mult, cele două linii de echipare – Trend și Ambience – permit personalizarea interiorului rulotei.

Foto credit: ©Hymer GmbH & Co. KG

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Video realizat de RVTravel.eu a depășit clipul oficial Hymer

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857