22.06.2024

Azi începe Caravan Salon 2020, cel mai mare târg de autorulote din Europa

Azi se dă startul celei mai mari expoziții dedicate autorulotelor, rulotelor, timpului liber – Caravan Salon 2020 Dusselforf, Germania. Caravan Salon este locul unde toți producătorii europeni își prezintă noutățile

CARAVAN SALON 2020 atrage aproximativ 350 de expozanți, în cele 11 săli dedicate activităților de agrement mobile și activităților sportive în aer liber în perioada 4-13 septembrie 2020.

Directorul Messe Düsseldorf, Erhard Wienkamp: „CARAVAN SALON 2020 va fi punctul de întâlnire al industriei“

Directorul Messe Düsseldorf, Erhard Wienkamp, ​​rezumă așteptările despre CARAVAN SALON 2020: „CARAVAN SALON va fi punctul de întâlnire al industriei și în 2020. În perioada 4-13 septembrie la Düsseldorf, aproximativ 350 de expozanți și mărcile lor de top vor arăta cum un concept cuprinzător de igienă poate face târgurile comerciale să aibă succes chiar și în aceste vremuri.” Compania de organizare a târgurilor din Düsseldorf a dezvoltat un concept cu motto-ul „PROTECȚIE”, care a fost agreat cu autoritățile responsabile și respectă reglementările care trebuie respectate în Renania de Nord-Westfalia. Acest concept face posibil ca expozanții de pe standurile lor și vizitatorii târgului să planifice o ședere sigură pe locul expoziției. Măsurile specifice luate pot fi găsite pe site-ul www.caravan-salon.de.

Expozanți cu o gamă largă de produse expuse

Directorul CARAVAN SALON, Stefan Koschke, este convins că pasiunea pentru activitățile de agrement mobil are în comun pasionații de caravaning: „Este impresionant cât de angajați sunt producătorii față de CARAVAN SALON. Grupul Knaus-Tabbert, de exemplu, își extinde chiar și zona de standuri anul acesta și nu prezintă doar mărcile Knaus și Tabbert în tradiționalul său Hall 4; va avea, de asemenea, întreaga gamă Weinsberg și caravana cultă T @ b expuse în Sala 1. Grupul Trigano își extinde, de asemenea, prezența considerabil, cu o creștere substanțială a spațiului rezervat în Sălile 10, 11 și 15, pentru a prezintă mai multe vehicule și mărci din portofoliul său.”

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Prima Convenție de caravaning în România la Reșca, județul Olt

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857