24.07.2024

Bürstner primește „Mențiune specială” la German Brand Award 2021

Munca firmei Bürstner a fost recompensată cu o „Mențiune specială” în cadrul German Brand Award 2021, acordat de Consiliul German de Design pe 10 iunie, la Berlin. Premiul a fost acordat campaniei „Die Kompakten von Bürstner”, care a fost lansată în primăvara anului 2021.

Bürstner a fost onorat de Consiliul German de Design pentru activitatea sa de brand în 2021 și a primit „Mențiune specială” la German Brand Award 2021 la categoria „Excelență în strategia și crearea brandului – Comunicare de brand – Campanie integrată” pe 10 iunie 2021.

Premiul a fost acordat campaniei „Noile compacte de la Bürstner”, care a fost comunicată timp de mai multe săptămâni în Germania și Franța, atât online, cât și prin intermediul presei scrise. Pe Facebook, Google și pe diverse portaluri specializate au fost plasate diverse reclame la nivel național și specifice grupului țintă. Toate cu același mesaj – dar întotdeauna adaptat la canalul de comunicare și la grupul țintă. Campania a fost însoțită de o activitate de presă consistentă și de o conferință de presă internațională.

„Succesul acestei campanii publicitare pentru noi, ca marcă, și gradul de conștientizare a produselor noastre este foarte pozitiv. Piața este în plină ascensiune, iar noi ne aflăm chiar în prima linie”, a declarat Jens Kromer, directorul general al Bürstner. „Sunt foarte mândru că am primit acest premiu pentru activitatea noastră de brand.”

În 2019, Bürstner a câștigat deja premiul „Gold” pentru managementul de succes al mărcii în categoria „Excellent Brands – Transport & Mobility”.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

RVTravel.eu trips – Dobrogea, România, off camping lângă Jurilovca

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857