12.06.2024

Călătoria individuală în cea mai luxoasă formă a sa: Cel de-al 100-lea Eriba Touring 820 iese de pe linia de producție

Când vine vorba de design, aerodinamică și confort la rulare, Eriba a stabilit noi standarde în 2019 cu Touring 820. Nava amiral modernă a gamei de modele combină farmecul tradițional Touring cu spațiu din belșug și echipamente standard de înaltă clasă.
Odată cu producția celui de-al 100-lea Touring 820, Eriba marchează încă o piatră de hotar în povestea de succes a gamei sale de rulote cult.

Marca Eriba este sinonimă cu calitatea și funcționalitatea și modelează lumea călătoriilor cu rulote inovatoare încă din 1957. Când vine vorba de design, aerodinamică și confort de călătorie, Eriba Touring a stabilit noi standarde încă de la construcția „Troll” original. Caravana cult este singurul model al mărcii care a rămas în producție continuă timp de 65 de ani – caracterul său distinctiv o face să fie cea mai de succes gamă de modele a companiei.

Odată cu producția modelului Touring 820 în 2019, Eriba a reușit să creeze un model cu adevărat special al caravanei clasice, care combină tradiția cu echipamente de înaltă calitate și toate facilitățile. Chiar și modul în care este produsă caravana este exclusivist: pentru a conferi fiecărei caravane o notă unică, fiecare vehicul este realizat manual în fabrică. Etapa actuală arată cât de mult a nimerit Eriba în centrul atenției în ceea ce privește dorințele și așteptările grupului țintă pentru o rulotă premium: pe 5 mai, cea de-a 100-a Touring 820 a ieșit de pe linia de producție și a fost prezentată în mod ceremonios noului său proprietar. „Această aniversare specială este o dovadă pozitivă a faptului că, aici, la Eriba, înțelegem și răspundem cu succes cerințelor impuse unui vehicul de către cultura de călătorie de astăzi. În același timp, această piatră de hotar ne dovedește că, încă din prima zi, cu gama noastră Touring, am oferit casa perfectă pe patru roți. Chiar dacă evoluăm în mod constant, până în prezent, rămânem fideli designului iconic în legătură cu standardul tradițional de calitate Eriba„, spune Matthias Binder, managerul mărcii Eriba.

Ducând spațiul, designul și funcționalitatea la un nivel cu totul nou

Cu Touring 820, Eriba a reimaginat caravana sa clasică și i-a conferit un design contemporan. Împreună cu o înălțime de peste doi metri în interiorul vehiculului, amenajarea mai generoasă creează o senzație de spațiu nouă și de neegalat. Designul interior și exterior al navei amiral a popularei game Touring a fost, de asemenea, complet revizuit. Fără a-și pierde caracterul exclusivist, noile detalii rafinate asigură un design extravagant și futurist. Indiferent dacă este în interior sau în exterior, Eriba Touring 820 atrage cu adevărat privirile: construcția tipică Touring cu cușcă din oțel, combinată cu placarea din metal neted, argintiu, adaugă un plus de strălucire caravanei clasice. Mai mult, ferestrele panoramice de 180° din față și din spate sunt concepute pentru a arăta ca o bandă de ferestre continuă din exterior, ceea ce subliniază designul extraordinar al vehiculului cu axă tandem. În același timp, ferestrele panoramice asigură că toată lumea din interiorul rulotei beneficiază de cea mai bună priveliște panoramică asupra naturii. Interiorul se remarcă, de asemenea, prin forma izbitoare și rotunjită a mobilierului, care amintește de designul iahturilor moderne. Finisajul întunecat și mat al mobilierului cu suprafețe luminoase și tapițeria standard din piele conferă interiorului o notă suplimentară de eleganță.

Gândire de viitor: Eriba Touring 820 ca o casă inteligentă pe patru roți

Chiar dacă Eriba a rămas fidelă formei distincte ca semn distinctiv al gamei Touring timp de mulți ani, echipamentele și tehnologia au fost actualizate continuu. Dispunând de noi caracteristici care pot fi personalizate în nenumărate moduri diferite, Touring 820 este o casă modernă pe patru roți, chiar și în această eră digitală a tehnologiei inteligente. Un punct de atracție deosebit al echipamentului standard extins este sistemul de control Eriba Smart Home, care este ușor de utilizat și vă face viața și mai ușoară. Aerul condiționat, încălzirea și boilerul de apă caldă pot fi controlate cu ușurință de pe un ecran. Acest ecran vă oferă, de asemenea, informații dintr-o singură privire despre starea de încărcare a bateriei, nivelurile de umplere a rezervoarelor de apă dulce și de apă uzată, precum și despre afișajul de la distanță DuoControl.

Foto: ©Hymer GmbH & Co. KG

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cât costă vacanțele în campingurile din Europa? Costuri adiacente

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857