19.04.2024

„Calitate jalnică”: Dealerii de RV-uri din SUA s-au săturat de ceea ce produc fabricile de RV-uri

Industria de vehicule recreaționale de peste ocean are de suferit din cauza calității din ce în ce mai scăzute. Acest lucru a fost reliefat în cadrul unei conferințe telefonice recente la nivel național (în Statele Unite), unde dealerii de vehicule de agrement au declarat cu privire la calitatea celor mai multe vehicule de agrement produse în prezent că este „jalnică”.

Sunt unele dintre cele mai proaste lucruri pe care le-am văzut în ultimii 30 de ani„, a declarat un dealer de RV cu vechime. „Este îngrozitor în interior și în exterior. Dar nu avem altă soluție decât să le punem în parcare și să încercăm să le vindem. Iei ceea ce poți obține și mergi mai departe„.

Un dealerul de pe Coasta de Est a Statelor Unite a declarat că producătorii de autorulote „le construiesc cât de repede pot și pur și simplu nu există niciun control al calității. Producătorii nu fac o treabă bună în ceea ce privește grija față de clienții lor. Situația a mers din rău în mai rău.”

Producătorii de RV-uri din Statele Unite se confruntă cu lipsă de personal specializat cât și cu probleme de calitate a pieselor. Sunt producători care nu știu lunea dimineață pe câți muncitori se pot baza, în sămtămâna care va urma. În aceste condiții, în care forța de muncă migrează ușor, fabricile găsesc cu greu soluții. Unii muncitorii noi, care vin lunea dimineață, nu au experiență în construcția de vehicule recreaționale și de aici apar multe probleme.

Calitatea slabă a vehiculelor recreaționale este observată chiar și de începători în caravaning.

Nu doar dealerii au observat scăderea calității. „Am avut un începător care a cumpărat ceea ce credea că este Taj Mahal-ul rulotelor„, a declarat un dealer. „Au făcut prima lor călătorie cu ea și s-au întors cu 40 de probleme diferite la ea. Apoi, a trebuit să le spun că trebuie să aștepte săptămâni sau chiar luni pentru a o repara, pentru că nimeni nu poate face rost de piese.”Toată această neliniște din partea dealerilor vine într-un moment în care producătorii își sărbătoresc succesul în producerea unui număr record de unități. Industria americană preconizează că va produce aproape 580.000 de unități până la sfârșitul anului 2021 și va stabili un nou record în 2022, cu peste 600.000 de livrări noi din fabrică – informează site-ul american RVTravel.com

Cererea mare continuă pentru vechicule recreaționale, nevoia dealerilor de RV-uri de a reface stocurile istoric scăzute, situația financiară solidă a consumatorilor și interesul susținut pentru activitățile în aer liber vor contribui la menținerea livrărilor de RV-uri la un nivel ridicat„, a declarat RV Industry Association într-un comunicat de presă recent.

Confruntată cu multe dintre aceleași tipuri de probleme legate de lanțul de aprovizionare și de forța de muncă care au afectat majoritatea industriilor în ultimul an, industria de RV-uri a depășit aceste provocări și a produs un număr record de RV-uri lună de lună„, a declarat Jeff Rutherford, președinte și director executiv al Airxcel și președinte al RV Industry Association.

Întregul articol îl puteți citi aici: www.rvtravel.com/pathetic-quality-rv-dealers-fed-manufacturers-producing

Sursa foto: facebook

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

RVTravel.eu trips – Harghita, România – Vlăhița

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857