23.06.2024

Camper implicat în accident în Elveția, 5 persoane au fost rănite

Camper implicat în accident în Elveția, în tunelul Gotthard din Alpii elvețieni. Cinci persoane au fost rănite în accident.

Photo: Police cantonale uranaise

Tunelul Gotthard din Alpii elvețieni a fost închis în ambele sensuri, luni, 19 august, după-amiază, după un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Cinci persoane au fost rănite.

În jurul orei 13:45, o mașină cu numere de Olanda și care mergea spre nord, a trecut peste linia dublă continuă și a lovit o autorulotă care circula din sens opus – informează poliția elvețiană. Mașina s-a ciocnit apoi cu un van înmatriculat în cantonul Zurich.

Accidentul a avut loc la 1,5 kilometri de ieșirea din nord a orașului Göschenen (UR). Cinci persoane au fost rănite, unele ușor și altele mai grav. Au fost transportați la spitalul din Rega.

Tunelul ar trebui să rămână închis până la ora 18:00, timp pentru efectuarea evacuarii și reabilitarea drumului. Valoarea daunelor nu este cunoscută la această oră. O anchetă a fost deschisă de către poliție pentru a se stabili cauzele accidentului.

Sursa: www.bluewin.ch

https://www.rvtravel.eu/autorulota-implicata-in-accident-feroviar/

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857