16.04.2024

CamperCas, firma de conversii a unui român din Spania împlinește azi 7 ani

În Castellón de la Plana, Spania exista o firmă pentru conversii de camper vanuri. CamperCas aparține lui Constantin Munteanu, un român stabilit pe plaiurile iberice, iar a firma a împlinit 7 ani de activitate.
Urmărim cu interes activitatea firmei din Spania condusă de românul Constantin Munteanu și admirăm lucrările făcute de CamperCas.
Pe 17 februarie 2014, CamperCas și-a deschis facilitățile pentru a începe crearea dubelor camper. Atunci, echipa era formată din trei entuziaști Constan CamperCas (proprietarul), Adri de CamperCas și Matias Hunzinger. Azi, colectivul s-a mărit și au o echipă de 5 ori mai mare, mai experimentată și cu mult mai multă experiență în sectorul conversiilor de dube.
Când am început, sectorul era foarte tânăr și erau puține companii de conversii. Astăzi, sectorul este în creștere și suntem foarte bucuroși și mândri de evoluția și efortul nostru de a rămâne o companie de frunte în Spania. Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături de la început, care au avut încredere în noi și au muncit alături de noi” spune Constantin Munteanu.
Le transmitem și noi  un călduros „La mulți ani” și la cât mai multe conversii!
Dacă vreți să urmăriți lucrările celor de la CamperCas, puteți intra aici: www.campercas.com
Foto: CampeCas
RVTravel.eu – travel motorhome Romania
Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857