19.04.2024

Caravan, Motorhome & Adventure 2022

Caravan, Motorhome & Adventure isi continua traditia!

Dupa doi ani in care evenimentul a fost amanat din cauza restrictiilor impuse de pandemie, anul acesta expozitia se va desfasuara in perioada 31 martie-3 aprilie la Romexpo in pavilionul B1.
Stim ca a fost o perioada ciudata si dificila in acelasi timp pentru multe companii din domeniu. Cu toate acestea, cererea de vehicule recreationale a crescut atat la nivel national cat si international iar o mare parte din companii nu au putut face fata cererii cauzata de incetinirea ritmului de productie motivata prin lipsa de componente. Dupa aceasta pauza, intr-un efort comun, cele mai importante companii din tara care activeaza in domeniul caravaning-ului vor intampina offline publicul interesat, asa cum eram obisnuiti. Va asteptam cu drag!” Ionut Tudose.
Evenimentul se va desfasura simultan cu Salonul Nautic International Bucuresti… deci veti vedea in afara de rulote, autorulote si accesorii si exponate din domeniul nautic.

Info: https://www.caravanshow.ro

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Lista stațiilor Petrom și OMV unde se găsesc butelii Gaspeco cu propan

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857