24.07.2024

Caravan Salon 2020 se amână cu o săptămână mai târziu

Messe Düsseldorf și Caravaning Industrie Verband (CIVD) au decis să amâne începerea Caravan Salon cu o săptămână. Caravan Salon 2020 își deschide porțile pentru public în perioada 5 – 13 septembrie. Ziua pentru vizitatori comerciali și mass-media este 4 septembrie 2020

Efectele virusului Covid-19 și decizia comună luată de guvernul german și de statele germane de a interzice evenimentele majore până la 31 august 2020, ca principiu, au și un impact asupra CARAVAN SALON 2020, care trebuia să înceapă pe 28 august. Messe Düsseldorf, împreună cu Caravaning Industrie Verband (CIVD), au decis să amâne începerea târgului cu o săptămână. SALON CARAVAN își va deschide ușile pentru public în perioada 5 – 13 septembrie.
„În strânsă consultație cu Caravaning Industrie Verband, expozanții majori și mulți alți parteneri, am reușit să fim de acord cu aceste date noi. Ne bucurăm să ajutăm toate părțile implicate să planifice în mod fiabil această decizie comună. Inutil să spunem, suntem, de asemenea, în strânsă legătură cu sectorul ospitalității și cu toate celelalte industrii și meserii afectate de reprogramare în vederea furnizării de soluții viabile” a declarat Werner M. Dornscheidt, președinte și CEO al Messe Düsseldorf.

Decizia se bazează pe cele mai actuale informații disponibile și poate fi adaptată datorită dinamicii și imprevizibilității pandemiei corona și a măsurilor luate de guvernele federale și de stat pentru combaterea acesteia.
Dornscheidt a completat : „Siguranța și sănătatea vizitatorilor, expozanților și angajaților noștri vor fi, desigur, și cea mai mare prioritate la următorul eveniment. Sunt elaborate și luate măsuri de precauție adecvate în parteneriat cu CIVD. Centrul Expozițional Düsseldorf continuă să fie caracterizat printr-un grad ridicat de igienă, precum și o bună îngrijire medicală. Urmărim îndeaproape evoluțiile actuale și suntem în contact direct cu autoritățile pentru această problemă. Acest lucru asigură că orice noi descoperiri sunt schimbate rapid și că măsurile pot fi adaptate. „
De asemenea, Messe Düsseldorf examinează adaptările conceptului de distanțare socială, pentru a putea implementa măsurile de securitate necesare pentru organizarea unui târg de agrement cu trafic mare de public.
Asociația „Caravaning Industrie Verband” salută amânarea târgului și subliniază rolul său esențial ca platformă pentru întreaga industrie: „SALON CARAVAN nu este doar cel mai mare târg public din lume pentru vehicule și accesorii de agrement, ci și cel mai important eveniment B2B pentru industria rulotei. Forma noastră de vacanță s-a bucurat de o popularitate enormă de ani buni, care, așa cum aflăm în prezent, a devenit și mai ferm stabilită, mai ales în aceste vremuri. Prin urmare, este cu atât mai important să oferim tuturor expozanților o platformă de prezentare excepțională pentru inovațiile, produsele și serviciile lor de la CARAVAN SALON ”, spune Daniel Onggowinarso, directorul„ Caravaning Industrie Verband”.

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin:

https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Solar grill, o soluție alternativă pentru gătit în camping

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857