23.04.2024

Caravan Salon Austria 2020 a fost anulat

Cel mai important eveniment dedicat autorulotelor din Austria – Caravan Salon Austria 2020 – care trebuia să aibă loc în perioada 14-18 octombrie la Messe Wels, a fost anulat a anunțat azi site-ul organizatorilor

Datorită situației incerte în jurul COVID-19, membrii ÖCHV (Asociația pentru Comerț cu Caravanele din Austria) au decis la ședința membrilor asociați din această săptămână să nu participe la târgul din acest an. Din păcate, Messe Wels este astfel obligată să anuleze Caravan Salon Austria 2020.

Evenimentul a fost bine pregătit de Messe Wels și a fost elaborat un concept de prevenire COVID pentru siguranța maximă a expozanților și vizitatorilor. „Cu toate acestea, decizia partenerului nostru ÖCHV este de remarcat și regretăm foarte mult că a trebuit să facem acest pas. Dar suntem convinși că vă putem oferi cea mai mare expoziție din Austria pentru camping și autorulote la calitatea și dimensiunile obișnuite din 2021” menționează organizatorul evenimentului.

Schimbul personal și nevoia de informații de înaltă calitate, precum și experiența comună vor fi și mai mari după această criză. Prin urmare, cu Caravan Salon Austria, ca cea mai mare expoziție din Austria pentru camping și caravaning, Messe Wels va continua să contribuie în mod constant la promovarea fenomenului de caravaning în viitor și să reprezinte o platformă indispensabilă pentru întreaga industrie din Austia.

Caravan Salon Austria 2021 va avea loc în perioada 20-24 octombrie 2021 informează site-ul organizatorilor.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

RVTravel.eu trips – Dobrogea, România – Capul Doloșman și Cetatea Argamum

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857