24.07.2024

CARAVAN SALON ca o vitrină pentru inovații și produse noi

Nivel ridicat de satisfacție în rândul expozanților și vizitatorilor
Caravana mobilă pentru petrecerea timpului liber se dovedește populară

După prima jumătate a CARAVAN SALON DÜSSELDORF, Messe Düsseldorf prezintă un bilanț intermediar foarte pozitiv: „Starea de spirit excelentă a expozanților și a vizitatorilor este o dovadă a popularității enorme a caravaningului ca formă mobilă de petrecere a timpului liber. În sălile de expoziție și pe terenurile în aer liber se simte o atmosferă extraordinară. Încă o dată este evident că CARAVAN SALON rămâne indispensabil ca cel mai important târg comercial și loc de întâlnire al industriei din lume. Vizitatorii doresc să experimenteze inovațiile și noile produse care pot fi găsite la târg„, spune directorul de proiect Stefan Koschke.

Pentru prima dată în istoria târgului, întreaga gamă de caravaning poate fi explorată în 16 hale cu 736 de expozanți. Inclusiv miercuri, 31 august, peste 140.000 de vizitatori au venit la târg. „Această mare popularitate este, de asemenea, o confirmare a activității comune excelente a expozanților, a Caravaning Industrie Verband și a companiei noastre de târguri„, a declarat Koschke.
El a adăugat că gama de produse de la târg a atras, de asemenea, mulți tineri și familii. Pentru acești nou-veniți, oferta de consiliere „StarterWelt” este locul unde se poate merge pentru o primă orientare și asistență în materie de servicii.
Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD) este foarte mulțumită de desfășurarea de până acum a CARAVAN SALON: „Atmosfera din cele 16 săli este excelentă. Potrivit expozanților, vizitatorii manifestă și în acest an un mare interes pentru autoturisme, rulote și accesorii și sunt foarte bine informați. Având în vedere condițiile generale dificile cu care ne confruntăm cu toții, cererea mare și neîntreruptă și entuziasmul pentru produsele noastre reprezintă un alt motiv pentru a privi cu optimism spre viitor„, spune Daniel Onggowinarso, directorul general al CIVD. Daniel Onggowinarso salută foarte mult faptul că CARAVAN SALON nu mai este doar despre produse, ci că târgul s-a transformat și într-o importantă platformă de dialog: „În ultimele zile am primit aici, la Düsseldorf, numeroși reprezentanți din politică și din industria turismului. Aceasta este încă o dovadă că caravaningul este înțeles din ce în ce mai mult ca un factor economic important și o formă de turism cu un potențial care este departe de a fi epuizat. Prin urmare, ne bucurăm că CARAVAN SALON s-a transformat, de asemenea, într-un forum de schimb cu factorii de decizie din politică și turism.”
La CARAVAN SALON DÜSSELDORF, 736 de expozanți din 34 de țări prezintă vehicule de agrement, echipamente și accesorii pentru toate gusturile și bugetele în 16 hale și pe terenul în aer liber până la 4 septembrie. Pe lângă autoturisme, rulote și rulote de camping, gama de produse include tehnologie pentru vehicule, componente și piese de finisare, corturi, case mobile, accesorii și echipamente pentru caravaning și camping, îmbrăcăminte și echipamente pentru activități în aer liber, destinații turistice, precum și regiuni naturale, camping și alte oferte.

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Gostinu, jud. Giurgiu – travel motorhome Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857