21.05.2024

Prezență românească la Caravan salon Düsseldorf 2018

Cel mai important târg internațional pentru autorulote și rulote din Europa se apropie cu pași repezi. Anul acesta, salonul se desfășoară în perioada 25 august – 2 septembrie 2018.

Caravan Salon Dusseldorf este organizat de compania Messe Dusseldorf GmbH la Centrul de Congrese din Dusseldorf, Germania și este un eveniment foarte specializat pentru industria călătoriilor mobile. În cadrul târgului vor fi prezenți 580 de expozanți internaționali și peste 1.900 de vehicule de agrement. Vor fi prezentate ultimele tehnologii high-tech și cele mai luxoase vechicule de recreere.

Toate informațiile le găsiți pe site-ul organizatorului: www.caravan-salon.com

photo: Messe Düsseldorf/ctillmann

La ediția din acest an, cei de la FIM Caravans din România vor fi prezenți cu un stand de 50 mp la Dusseldorf în hala 16, standul C05.

FIM Caravans va participa cu 2 variante ale modelului #migrator și anume varianta full-echipată Off-road și varianta Summer Edition. Târgul de la Dusseldorf speră să fie o rampă de lansare spre Europa de Vest a mini-rulotelor Migrator. Le urăm mult succes!

Despre rulota Migrator: #migrator este un proiect 100% românesc, dedicat proiectării și manufacturării mini caravanelor. Migrator este primul model lansat de Fim Caravans, după doi ani de proiectare și testare în condiții de off-road.

În 2018, FIM Caravans au lansat versiunea finală a mini caravanei FIM, care nu este doar cea mai stabilă și durabilă mini caravană din industrie, ci și un partener ideal de distracție pe orice traseu off-road dificil.

Text: VANgabond.eu – motorhome travel Romania

Foto: FIM Caravans

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857