12.06.2024

Caravan Salon Düsseldorf 2020 are undă verde

Târgurile comerciale nu sunt clasificate ca evenimente majore a decis statul germanMesse Düsseldorf și Caravaning Industrie Verband (CIVD) – organizatorii Caravan Salon, salută rezultatele votării la conferința guvernelor federale și a statului german.

Ieri, Conferința Federală Länder din Germania a discutat pe tema evenimentelor majore. Pot fi organizate evenimente gen târguri la care sunt asigurate regulile de igienă și protecție împotriva infecțiilor prescrise de stat.
„Caravan Salon poate avea loc în perioada 4 – 13 septembrie. Cu măsurile luate, putem garanta urmărirea fără probleme a contactelor în hălile expoziționale și am dezvoltat un concept de igienă în strânsă cooperare cu autoritățile”, spune Stefan Koschke, directorul Caravan Salon. Târgurile comerciale nu sunt clasificate ca evenimente majore.
Măsurile concrete includ înregistrarea vizitatorilor, care permite urmărirea contactelor. Biletele pentru Salon sunt disponibile doar online. Celelalte elemente de bază ale conceptului de igienă, cum ar fi gestionarea numărului de persoane, respectarea distanței minime, obligația de a purta măști și recomandarea de spălare și dezinfectare a mâinilor, garantează, de asemenea, o vizită sigură la Caravan Salon.
„Acestea sunt toate acțiunile pe care oamenii le-au învățat și le-au trăit deja în săptămânile trecute. Vom implementa conceptul de igienă în mod cuprinzător și responsabil și vom face tot ce ne stă în putere pentru a asigura siguranța vizitatorilor, expozanților, clienților, partenerilor și angajaților noștri. Vrem să prezentăm tuturor fanilor de caravaning, un târg extraordinar cu pasiune și know-how și vom face din nou Caravan Salon Düsseldorf un loc de întâlnire atractiv pentru industrie în acest an”, rezumă Koschke.
Informații actuale și știri sunt disponibile pe Internet la adresa www.caravan-salon.de.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin: https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

“Primul drum cu rulota îl fac la pescuit” – Codruț Kegheș

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857