20.04.2024

CARAVAN SALON Düsseldorf 2022: cea mai mare alegere din lume în materie de caravaning

CARAVAN SALON Düsseldorf 2022, expoziția de autorulote și rulote din Gemrania, vine anul acesta cu încă trei hale suplimentare, cu game semnificativ extinse. Față de ultima ediție, unde au fost 13 hale, anul acesta vor fi 16 hale în total.

În perioada 26 august – 4 septembrie 2022, CARAVAN SALON își va deschide porțile pentru evenimentul cel mai important al anului în materie de caravaning la Centrul Expozițional Düsseldorf. Cel mai important târg pentru autorulote, rulote, camper vanu-uri și echipamente și-a extins semnificativ gamele de produse în comparație cu anul precedent și prezintă întreaga lume a caravaningului în tot atâtea hale ca întotdeauna. „Suntem foarte mulțumiți că am reușit să convingem multe companii noi și numeroși repetenți de conceptul nostru. Zona de expoziție va crește cu trei hale. Aceasta înseamnă că vom prezenta gamele a 600 de expozanți pe 250.000 de metri pătrați, în 16 hale în total. CARAVAN SALON este singurul loc în care se poate vedea întreaga gamă de mărci, oferind astfel o comparație directă a produselor, care este posibilă doar la noi în Düsseldorf. Privim la evenimentul din acest an plini de optimism și anticipare„, spune Stefan Koschke, director de proiect Caravanning & Outdoor. La Düsseldorf, toți pasionații de agrement mobil vor găsi atât elemente de interes pentru vehicule, cât și un portofoliu imens de accesorii, echipamente tehnice, piese detașabile, corturi de acoperiș, case mobile, accesorii pentru caravaning și camping, îmbrăcăminte pentru exterior, destinații de călătorie, campinguri, precum și locuri de campare pentru rulote.
Tendința spre călătorii individuale și aproape de natură
Vacanța cu rulota și autorulota a cunoscut o adopție enormă și în continuă creștere de mai bine de zece ani. Apoi, pandemia a întărit încă o dată tendința către călătoriile individuale și aproape de natură„, spune Daniel Onggowinarso, directorul general al Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD), și adaugă: „De când călătoriile au redevenit posibile, aproape fără restricții, oamenii își planifică vacanțele cu toată viteza. Acest lucru înseamnă că o vizită la CARAVAN SALON merită cu atât mai mult atât pentru iubitorii de caravaning, cât și pentru începători, deoarece nu există niciun alt loc în care lărgimea de bandă a vehiculelor și accesoriilor să fie atât de largă, iar produsele să poată fi experimentate într-un mod atât de direct.”
Nou: Ziua de previzualizare în prima vineri
Pentru prima dată acum, prima vineri va servi drept Preview Day. Alături de reprezentanții mass-media și de vizitatorii profesioniști, expozanții vor putea invita și utilizatori finali, permițându-le acestora să exploreze zona târgului în acea primă zi, într-o atmosferă liniștită. „Prin această opțiune dorim să dezvoltăm în continuare prima zi de vineri a târgului, permițând în același timp expozanților noștri să își invite cumpărătorii în mod selectiv. Se creează astfel un cadru profesional pentru discutarea comenzilor, schimburi de afaceri și crearea de rețele„, explică Stefan Koschke.
Biletele de o zi costă 18 EUR în weekend, 16 EUR în zilele lucrătoare (biletul cu reducere costă 15 EUR în weekend, 13 EUR în zilele lucrătoare), iar pentru copii (între 6 și 12 ani) biletele de o zi costă 8 EUR în weekend și 6 EUR în zilele lucrătoare. În plus, de luni până vineri, un bilet de după-amiază va fi pus în vânzare la prețul de 10 EUR (între orele 14.00 și 18.00). Biletele pentru ziua de avanpremieră pentru adulți costă 35 EUR (cu reducere de 30 EUR), în timp ce copiii plătesc 8 EUR.
Pentru informații actuale și noutăți, vizitați www.caravan-salon.de.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Rulota Kabe Estate 780 DGDL la Caravan Salon 2021

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857