22.07.2024

CARAVAN SALON DÜSSELDORF pe drumul spre un record

736 de expozanți din 34 de țări
Producătorii strălucesc cu inovații geniale

Pentru prima dată în istoria sa de 61 de ani de târg, CARAVAN SALON DÜSSELDORF va depăși recordul de 700: 736 de expozanți din 34 de țări vor cartografia aproape complet sectorul internațional cu multe puncte de atracție în perioada 27 august – 4 septembrie 2022 (26 august Preview Day). Acest lucru face din târgul din Düsseldorf cel mai mare eveniment din lume pentru petrecerea timpului liber mobil. 16 pavilioane de expoziție – de asemenea o premieră – vor prezenta tot ceea ce face să se accelereze pulsul pasionaților de rulote și al fanilor de activități în aer liber: autorulote și rulote (pavilioanele 1, 4, 6, 7a, 9-12, 16 și 17), rulote (pavilioanele 12 și 15), vehicule premium (pavilionul 5), Lumea Starter (pavilionul 7), Travel & Nature și Equipment & Outdoor (pavilionul 3), precum și Technology & Components (pavilioanele 13 și 14). Toți vizitatorii se pot pregăti individual pentru tururile lor la www.caravan-salon.com și își pot compila traseele preferate prin cele 16 hale. Harta interactivă a halei, baza de date extinsă cu expozanți și produse, unde producătorii se prezintă cu noutățile lor din cadrul târgului, precum și funcția „Organizatorul meu”, toate acestea sunt asistenți digitali ideali pentru planificarea unei vizite la târgul din Düsseldorf. Astfel, vizitatorii pot porni în excursia lor prin sălile CARAVAN SALON cu pasiunea pe care o împărtășesc toți cei din industrie și comunitate, fără nicio întârziere.

Pasionații de tehnologie vor fi încântați de „Adventure DIY” – eșantion de prezentare atractiv pentru viticultori și fermieri
Gamele expuse de producători, comercianți și asociații vor fi completate de spectacole speciale atractive. Zona în aer liber „Adventure DIY”, situată între pavilioanele 5 și 9, rezervă sfaturi practice pentru toți cei interesați să reconstruiască o rulotă sau să transforme un vehicul într-o rulotă. De asemenea, aici puteți afla de la experți din interior despre instalarea modulelor, proiectarea planurilor, instalațiile electrice, materialele de construcție ușoare, alimentarea cu apă, atelierul și știința materialelor, amenajarea interioară și costurile reale, precum și timpul necesar aici.
De un interes deosebit pentru unitățile agricole, podgoriile și unitățile de alimentație publică este terenul de probă din incinta exterioară dintre halele 9 și 17. Aici, experții de la Caravaning Industrie Verband (CIVD) vor prezenta o mare varietate de terenuri. Acestea variază de la locurile de bază cu alimentare cu energie electrică și cele cu alimentare și evacuare a apei, stații de încărcare a energiei electrice până la locurile premium cu stații de curățare complet automate pentru toaletele de camping.

„Starter World” în Sala 7 – locul de vizitat obligatoriu pentru începători
Pentru toți începătorii, „Lumea începătorilor” din Pavilionul 7 arată ce considerente trebuie să ia în considerare înainte de a cumpăra sau închiria rulote și rulote. Programul de etape versatil se concentrează nu numai pe elementele de bază, ci și pe atorute de călătorie atractive, completate cu planificarea pentru începători, prevederi legale și pregătirea vehiculului pentru excursie. De asemenea, experții vor fi bucuroși să răspundă la întrebări și să ofere consiliere individuală.

E-Bike-Parcurs în fața halei 15
Caravaningul este un tip de vacanță deosebit de potrivit, de asemenea, pentru a explora destinația de vacanță cu bicicleta sau cu e-vehiculul și pentru a fi mobil, deoarece aceste obiecte sunt ușor de transportat. În zona în aer liber din fața Pavilionului 15, „E-Bike-Parcours” permite vizitatorilor să testeze proprietățile de manevrare ale bicicletelor, scuterelor și motocicletelor electrice, precum și ale mașinilor ecologice pe un teren separat.

Sala 3 captivează vizitatorii cu destinații de vis și tendințe actuale în aer liber
Sub titlul „Călătorii și natură”, Pavilionul 3 oferă tot ceea ce își pot dori inimile fanilor de activități în aer liber. Alături de echipamente precum rulote pliante și corturi, corturi de acoperiș, precum și corturi de camping, iglu și corturi de trekking, sunt mai ales destinațiile de vis, apropiate și îndepărtate, care îi inspiră pe vizitatori.
Prin urmare, o vizită la Pavilionul 3 al CARAVAN SALON Düsseldorf este întotdeauna și o excursie în lumi de vacanță atractive. Îi duce pe fanii caravaningului într-o multitudine de destinații de vacanță și îi lasă visând la următoarea excursie.
Pe scena evenimentului „Travel & Nature CONNECTED”, care se învârte în jurul turismului de caravaning, al activităților în aer liber și al experiențelor în natură, expozanții și experții în turism vor crea un program plin de culoare. Aici, vizitatorii pot afla despre inovațiile în materie de echipamente, sporturi și destinații la fața locului. Un program captivant și plin de aventură este oferit de prezentările Dream Tour care sunt integrate în activitățile de pe scena din Pavilionul 3. Expertul în America de Sud, Uwe Hamm, va descrie frumusețile Mexicului sub titlul „Mai mult decât Tabasco și Tequila”. De asemenea, Janette Emerich se va alătura din nou la luptă, prezentând Tururile Panamericana 1 și 2, precum și o etapă a călătoriei sale prin Franța, de la Loire până la coasta atlantică. Kostja Abert îi va purta pe vizitatori pe „Destinația de vis Drumul tămâiei”, cea mai importantă rută comercială din antichitate, și la „Capul Nord – cu o autocaravană spre Țara fiordurilor”. Pentru vizitatorii interesați care nu pot ajunge la Pavilionul 3 pentru niciunul dintre aceste evenimente, fluxul intitulat „Travel & Nature CONNECTED” în direct de pe scenă va cuprinde toate prezentările pe www.caravansalon.com și pe canalele de socializare ale târgului.

Experți din comunitatea de bloggeri în direct la fața locului
Pe scenele „Starter World” (Sala 7) și „Travel & Nature CONNECTED” (Sala 3), experții vor relata din practică pentru practicieni. Dar nu vor fi doar experți la fața locului, ci și mulți bloggeri populari, YouTubers și experți Instagram pe această temă. Dincolo de acestea, revista de specialitate www.promobil.de și ADAC Westfalen https://www.adac-westfalen.de/ își vor împărtăși know-how-ul pe scenele de la etapele de prezentare.

Fapte și cifre despre CARAVAN SALON DÜSSELDORF
CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2022 este deschis de sâmbătă, 27 august, până duminică, 4 septembrie 2022, în fiecare zi între orele 10.00 și 18.00. Pentru prima dată acum, prima zi de vineri va servi drept Preview Day. Alături de reprezentanții mass-media și de vizitatorii profesioniști, expozanții vor putea invita și utilizatorii finali, permițându-le să exploreze locurile de târg în acea primă zi, într-o atmosferă liniștită.
Biletele de o zi costă 18 EUR în weekend și 16 EUR în zilele lucrătoare (biletul cu reducere costă 15 EUR în weekend și 13 EUR în zilele lucrătoare), iar pentru copii (6-12 ani) biletele de o zi costă 8 EUR în weekend și 6 EUR în zilele lucrătoare. În plus, de luni până vineri, un bilet de după-amiază va fi pus în vânzare la prețul de 10 EUR (între orele 14.00 și 18.00). Biletele pentru ziua de avanpremieră pentru adulți costă 35 EUR (cu reducere de 30 EUR), în timp ce copiii plătesc 8 EUR.
Informații și noutăți despre CARAVAN SALON DÜSSELDORF pot fi găsite pe internet la adresa www.caravan-salon.com.

Mulțumim firmelor care ne susțin în demersul jurnalistic la CARAVAN SALON 2022: Camping La Bubu in Transilvania, Mitrea Caravan, Piese Rulote, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Bancheta de dormit S2 de la Aguti transformă mașina în vehicul de agrement

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857