21.05.2024

CARAVANING HAMBURG prezintă tendințele anului 2020

În perioada 5 – 9 februarie 2020, va avea loc CARAVANING HAMBURG la centrului expozițional din Hamburg

În perioada 5 – 9 februarie 2020, vizitatorii centrului expozițional din Hamburg pot vizita CARAVANING HAMBURG, expoziția de vehiculele de agrement care se deschide mâine. Vehiculele recreaționale devin din ce în ce mai compacte și mai ușoare, iar noii proprietari de asemenea vehicule sunt din ce în ce mai tineri. Generația Y, în special, sunt clienții de mâine din acest segment de turism.

„După ce numărul de înmatriculări ale autorulotelor în Germania în 2019, în primele trei trimestre este egal cu înmatriculările (pe același segment n.r.) din întregul an 2018, ne așteptăm ca piața să continue să crească în 2020”, spune Oliver Waidelich, directorul Asociației Germane de Caravaning Trade (DCHV) în cadrul târgului de agrement CARAVANING HAMBURG: „Cererea de rulote și autorulote este mai mare ca niciodată. Vehiculele ușoare și compacte sunt încă deosebit de populare în rândul cumpărătorilor. Ele îndeplinesc dorința de călătorie independentă, flexibilă și spontană într-o manieră exemplară – fără a sacrifica confortul”.

Branduri precum Bürstner, Carthago, Dethleffs, Eriba, Eura Mobil, Caravan Fendt, Hobby, Hymer, Knaus Tabbert, Niesmann + Bischoff, Sunlight, Volkswagen sau Weinsberg sunt fie reprezentate direct de producători, fie prin diverși dealeri în sălile A1 până la A4 din Hamburg Messe.

Milenialii, clienții de mâine

Caravaningul în Europa înregistrează o schimbare pozitivă a imaginii. Acest fenomen era perceput ca fiind unul al oamenilor în vârsta, al pensionarilor. „Clișeul vechi prin care rulotele și autorulotele sunt doar pentru persoanele în vârstă a fost de mult timp schimbat. Tinerii, în special, sunt entuziasmați de caravaning”, spune Daniel Onggowinarso, director general al Caravaning Industry Association (CIVD).

La CARAVANING HAMBURG, aproximativ 750 de expozanți își prezintă inovațiile. Programul zilnic este între 10:00 – 18:00 iar biletele sunt disponibile online de la 10 euro.

Mai multe informații găsiți pe site-ul organizatorului https://www.caravaninghamburg.de

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Expo camping&caravanning Sofia 2019

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857