19.05.2024

Carthago prezintă autorulota de lux Liner-for-two, noul model 2023

Carthago prezintă noile modele de autorulote, model 2023. Așteptate cu nerăbdare noua generație a autorulotelor-pentru-doi, cu și mai multă eleganță și detalii rafinate. Faceți cunoștință cu noul c-line T chic de pe popularul Mercedes-Benz Sprinter. De asemenea, puteți opta acum pentru al doilea stil world Casablanca pentru seria c-compactline. 

Noua generație Liner-for-two – autorulota de vis pentru cupluri

Designul dinamic și detaliile sofisticate oferă o experiență de condus și de viață perfectă. Adaptat exact la nevoile cuplurilor.

Ce caracterizează noua generație de linie pentru doi?

Pachebotul pentru două persoane este predestinat cuplurilor: zona de relaxare mare și rotundă din spate, cu șezlong, TV extensibil electric cu un ecran plat LED de 40″, bucătăria foarte mare cu blatul de bucătărie elegant curbat și o baie de lux și confort. Paturile de o persoană pe lungime, echipate cu sistemul de dormit „Carawinx” de deasupra cabinei șoferului, pot fi coborâte prin simpla apăsare a unui buton. Seria de modele este disponibilă pe Fiat Ducato și Iveco Daily.

Un lucru devine clar imediat ce intrați în vehiculul de lux: modelul anului 2023 Carthago liner-for-two este mai elegant și mai confortabil ca niciodată.

Toate mânerele compartimentelor de depozitare de deasupra capului au un design nou, ergonomic, pentru o apucare și mai bună. De asemenea, noua pardoseală din PVC cu aspect de parchet de navă oferă un contrast modern cu designul prietenos al interiorului.

Zonă de relaxare rotundă

Aplecați-vă, relaxați-vă și bucurați-vă! Noile finisaje ale dulapurilor laterale și ale mesei din zona de relaxare din spate oferă o atmosferă și mai bună în zona de relaxare rotundă. Aceste finisaje radiază într-o nuanță mai strălucitoare de crem începând cu anul model 2023, iar interiorul face o impresie prietenoasă și primitoare.

Toaletă și vestiar

Toaleta de lux și confort oferă încă mult spațiu, cu dușul său separat cu ploaie spa. Noile puncte de atracție sunt ușa luxoasă a toaletei și garderoba de la podea la tavan, care au fost echipate cu fronturi luminoase și moderne, în care intarsii cromate orizontale integrate sunt un adevărat punct de atracție.

Pat rabatabil

În cabina șoferului, parasolarele de sub patul rabatabil, rafturile cu design nou și panoul capitonat al patului rabatabil cu aspect de piele întăresc noul aspect. Apropo, aceasta nu este doar o îmbunătățire vizuală, ci și un factor de siguranță: riscul de rănire este redus dacă vă loviți la cap în această zonă, deoarece învelișul este acum extrem de moale.

Și, de asemenea, optimizările rafturilor de sub patul rabatabil și de deasupra bordului lateral de pe partea șoferului și pasagerului nu numai că creează mai mult spațiu, dar oferă un aspect și mai prietenos.

Pachet birou și cameră TV

Noile finisaje și rafturi fac, de asemenea, o impresie pozitivă în pachetul de birou și cameră TV. Datorită culorii sale luminoase, cabina șoferului radiază o ambianță prietenoasă și este ideală pentru un birou mobil în care vă puteți bucura de lucru în timp ce vă aflați în mișcare.

Foto: Carthago

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Premium HALLE – hala 5 de la Caravan Salon 2021 Dusseldorf

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857