16.04.2024

Cei mai buni burgeri din țară vin la BURGERFEST 2022 între 20 și 22 mai

Cei mai buni burgeri din țară, vin în capitală la cea de-a șasea ediție BURGERFEST!
Singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, va avea loc luna aceasta, respectiv între 20 și 22 mai.

BURGERFEST așteaptă toți iubitorii de burgeri la relaxare la iarbă verde și aer curat, la cel mai mare festival de burgăreală din țară, așa că a venit momentul să dezvăluim și care sunt cele 23 de restaurante care ne așteaptă la BURGERFEST 2022.
Fie că vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din București, sau de cei mai buni burgeri din Mangalia, Pitești, Sibiu, Cluj sau Târgu Mureș, cea de-a șasea ediție BURGERFEST le aduce împreuna pe toate, între 20 și 22 mai, la Verde Stop Arena (Str. Barbu Văcărescu 162-164).

Gurmanzii experți în burgeri și plini de curiozitate vor avea de savurat peste 60 de sortimente de burgeri. Iată lista finală de restaurante de la BURGERFEST 2022.

Arrosticini, Baz Bistro, Big John, Burger House (Cluj), Burger Van, Bugerati, Captain’s Burger, Casa Angus, Circus Pub, City Burger (Sibiu), Full Taste Burgers (Mangalia), Furgoneta, Gastro Sibiu (Sibiu), GranPan Dor (Târgu Mureș), Hashtag Pub, Meat2Eat, Miss Grill, Old Brick Pub, Smash Burger, Smokin’ Pig, The Burgers by Paul Vrabie, Uncle John, Yoyo Burger.

Bilete se vor pune în vânzare în Rețeaua Iabilet și online pe www.iabilet.ro.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

KnifeHub – comunitatea artizanilor de cuțite la Carnexpo grill 2022

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857