24.07.2024

CMT Stuttgart 2022, primul târg al anului se apropie cu pași rapizi

CMT, expoziția de vacanță din Stuttgart, va prezenta întregul spectru al călătoriilor mobile / Pe o suprafață și mai mare datorită unei noi amenajări a halelor.

Cu o cerere mare în rândul expozanților din secțiunea caravaning și un concept de igienă dovedit pentru organizarea sigură a evenimentelor, planurile pentru CMT sunt acum în plină desfășurare. Expoziția de vacanță va avea loc la Centrul de Târguri din Stuttgart între 15 și 23 ianuarie 2022 și este deja complet rezervată în multe domenii. Numărul record de noi înmatriculări de autorulote și rulote anunțat de Asociația Industriei de Caravaning (CIVD) pentru primele șase luni ale anului 2021 subliniază relevanța CMT și nivelul ridicat de interes în rândul grupului țintă de vizitatori.

Chiar mai mult spațiu pentru camping și caravaning
Fie că este vorba de rulote de camping sau de vehicule de lux, vizitatorii interesați de caravaning vor vedea un număr mare de mărci, modele, diferite layouturi, tipuri de vehicule și configurații diferite în toate categoriile de preț. La începutul anului, CMT va oferi o imagine de ansamblu completă a pieței din acest segment și va ține cont de cererea mai mare prin creșterea suprafeței de expunere pentru camping și caravaning. În plus față de zonele dovedite pentru caravaning din L-Bank Forum (Sala 1), Sala C2, Sala Jacques Lanners (Sala 3), Sala 5 și Sala Paul Horn (Sala 10), vehiculele de agrement vor fi, prin urmare, prezentate în ianuarie și în Sala Alfred Kärcher (Sala 8). Navele de linie din segmentul de lux vor fi combinate pentru prima dată în Sala Premium (Sala C2). Prin urmare, mărcile companiei Knaus Tabbert AG se vor muta în Sala Paul Horn (Sala 10), unde vor ocupa o suprafață de 15.000 de metri pătrați. „Acest lucru reprezintă un record pentru un expozant la Messe Stuttgart„, a declarat cu entuziasm Alexander Ege, director de departament pentru CMT. „Dar, indiferent dacă este vorba de un producător renumit de rulote sau de o companie unipersonală, suntem recunoscători că expozanții noștri ne-au rămas loiali după o perioadă dificilă și că putem oferi vizitatorilor noștri întregul spectru al călătoriilor mobile la CMT.”
Branduri de marcă și producători individuali de renume
Pe lângă mărcile de top, cum ar fi Erwin Hymer Group, își vor prezenta produsele și micii producători și producătorii de vehicule mobile offroad sau de rulote mici. Cei care doresc să se apropie și mai mult de natură în timpul vacanței vor găsi remorci cu corturi pliabile sau corturi de acoperiș la Intrarea Est. „Bineînțeles, nu doar vehiculul este important pentru o vacanță perfectă, ci și echipamentul potrivit și cele mai bune destinații„, a adăugat Ege. „În pavilioanele 7 și 8, pasionații de camping vor găsi accesoriile corespunzătoare, de exemplu, suporturi pentru biciclete, încălzitoare sau module de extensie, alături de standurile celor mai frumoase campinguri.

Trend topic vanlife pe o suprafață de 70.000 de metri pătrați
Potrivit CIVD, mai mult de jumătate dintre autovehiculele și rulotele nou înmatriculate în primele șase luni ale anului 2021 au fost din segmentul box van.

Această tendință va fi observată și la CMT, deoarece expoziția va prezenta camper van-uri și box van-uri în toate cele șapte hale de caravaning. Aproape toți producătorii de rulote și caravane au acum modele compacte în gama lor de produse. Deoarece aceste vehicule sunt potrivite pentru utilizarea zilnică, ele sunt deosebit de interesante pentru persoanele singure, cupluri sau începători. De asemenea, este disponibil un număr mare de oferte de închiriere„, a declarat Ege.

Vanlife Lounge, care și-a sărbătorit premiera în 2020 și s-a dovedit foarte popular în rândul vizitatorilor, va reveni în 2022. Într-o atmosferă plăcută din Pavilionul 8, influencerii din zona vanlife și profesioniștii vor fi disponibili pentru a discuta subiecte precum rutele de călătorie sau vehiculele autoconstruite.
Subiectele din Pavilionul 9 vor fi, de asemenea, populare: totul acolo se va învârti în jurul vacanțelor cu bicicleta și a drumețiilor timp de trei zile în primul weekend (15-17 ianuarie 2022).

Informații pe scurt
CMT va avea loc la Centrul de Târguri din Stuttgart între 15 și 23 ianuarie 2022 și va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 18.00. Datorită amplasării sale direct între aeroport și autostradă, Centrul de Târguri din Stuttgart beneficiază de legături de transport perfecte: autostrada A8, aeroportul din Stuttgart și stația de cale ferată urbană (S-Bahn) asigură o călătorie plăcută și scurtă.

Noutate pentru CMT 2022: conexiunea de la centrul de târguri la linia de metrou extinsă U6 prin Intrarea Vest. Terenul târgului conține câteva sute de locuri de parcare care oferă o conexiune la curent electric, o stație de eliminare a deșeurilor și o stație de eliminare a toaletelor chimice.
Messe Stuttgart dispune de un concept de igienă aprobat care permite tuturor participanților să asiste în siguranță la expoziție.

Biletele sunt disponibile numai online. Intrarea va fi gratuită pentru copiii cu vârsta de până la 15 ani inclusiv și care sunt însoțiți de un adult. De asemenea, pentru prima dată vor fi oferite bilete cu preț redus după-amiaza (intrarea începând cu ora 14.00).

Informații sunt disponibile la adresa: www.messe-stuttgart.de/cmt/en/.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Free camping la Playa La Garrofera, Valencia, Spania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857