19.04.2024

CMT Stuttgart – primul târg expozițional de rulote și autorulote al anului 2023

Vacanțe relaxate în familie sau aventură confortabilă: întreaga varietate de călătorii mobile la târgul de vacanță CMT de la Stuttgart

La CMT din Stuttgart, vizitatorii din zona de caravaning se pot aștepta la o gamă largă de produse pentru toate dimensiunile și bugetele familiilor: aproximativ 1.200 de rulote, autorulote și vehicule de agrement de la mărci și producători renumiți, produse noi și interesante și un sortiment mare de sisteme de extensie și accesorii.

Vehicule de agrement în șapte hale de târg
Cererea de rulote și autorulote continuă să fie neîntreruptă„, spune încântat Alexander Ege, director al Trade Fairs & Events și responsabil pentru târgurile de vacanță de la Messe Stuttgart. „Fiind cel mai mare târg public de turism și agrement din lume, CMT oferă o ocazie excelentă de a obține informații de la experți, de a compara modele, de a vă urca la volan sau de a încerca o saltea – indiferent dacă sunteți interesat de o rulotă, de un campervan sau de o autorulotă.”
În șapte săli de expoziție totul se învârte în jurul caravaningului și campingului. Industria își va prezenta întregul spectru de produse, de la luxoasele exclusiviste, noile rulote mici, modelele puternice de teren și remorcile fără bariere, până la o gamă largă de tehnologii solare, sisteme de aer condiționat și soluții de manevră. „Dorința generală pentru mai multă individualitate și autosuficiență este, de asemenea, clar evidentă în caravaning„, spune Alexander Ege. „Prin urmare, o tendință importantă se îndreaptă spre campervanuri și furgonete. Nou-veniții, în special, acordă o mare importanță adecvării la utilizarea zilnică. Practic toți marii producători de rulote au dezvoltat între timp modele compacte, dar există, de asemenea, o serie de companii noi care își prezintă vehiculele la CMT. De asemenea, puteți afla la CMT cum să transformați o dubiță de familie sau un break cu acoperiș înalt într-un vehicul de agrement.”

Informații și schimburi în „Camperland”
Vizitatorii care se gândesc la o vacanță cu autorulota ar trebui să arunce o privire la ofertele de închiriere de la intrarea de est a târgului. Nu în ultimul rând, închirierea unui vehicul oferă informații despre dorințele și nevoile proprii – o bază valoroasă pentru o achiziție ulterioară. Cei care nu știu încă exact unde vor să meargă vor găsi informații despre camping și locuri de parcare în „Campingland” (sala Alfred Kärcher 8). În camera de zi Vans&Friends, puteți asculta rapoarte de experiență de la influenceri și puteți obține o mulțime de sfaturi practice la „prima mână”.

Corturi de acoperiș și rulote „verzi”
Datorită greutății reduse, a spațiului minim necesar atunci când nu sunt folosite și a investiției relativ ușor de gestionat, corturile de acoperiș (intrarea de est) și rulotele pliabile (L-Bank Forum, hala 1) devin din ce în ce mai populare în rândul turiștilor individuali. Cuplurile, persoanele singure și tinerii, în special, apreciază simplitatea ocazională a acestui tip de vacanță: mobilitatea și libertatea sunt prioritare și este nevoie de doar câțiva pași simpli pentru a le aranja.
În ciuda distracției fără griji din timpul vacanței, problema sustenabilității devine din ce în ce mai importantă în turism, deoarece călătorii consumă energie și produc deșeuri. Și în acest caz, vehiculele de agrement pot câștiga puncte – „caravana ecologică” este cuvântul magic. La intrarea de est, expozanții vor arăta cum să vă bucurați de o vacanță cu rulota într-un mod responsabil, care protejează mediul și conservă resursele.
Aici veți găsi o prezentare generală a inovațiilor în materie de caravaning și a premierelor mondiale care vor fi prezentate la CMT 2023.

CMT 2023
CMT, cel mai mare târg public de turism și agrement din lume, va avea loc la Centrul Expozițional din Stuttgart, în perioada 14-22 ianuarie 2023. Este deschis zilnic între orele 10.00 și 18.00; intrarea se face de la ora 9.00. Târgul de vacanță va fi completat de filialele sale: Bicycle and Hiking Travel, Golf and Wellness Travel și Cruise and Ship Travel. Bicycle and Hiking Travel va fi extins pentru prima dată la trei zile și va include primul weekend CMT, precum și ziua de luni (14-16 ianuarie). Premieră și pentru târgul internațional de scufundări „Interdive”, care va avea loc în al doilea weekend (19-22 ianuarie). În zona de caravaning, la expoziția de noutăți de la începutul sezonului, aproximativ 1200 de vehicule de la toate mărcile și producătorii cunoscuți își așteaptă vizitatorii.

Mai multe informații găsiți aici: https://www.messe-stuttgart.de/cmt/

RVTravel va participa la CMT 2023. Dacă sunt firme care doresc să sponsorizeze deplasarea la Stuttgart, puteți trimite email la contact@rvtravel.eu

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Camp-Line produce campervanul potrivit pentru fiecare client

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857