30.04.2024

Compania feroviară germană transportă autorulotele turiștilor peste Marea Nordului

La granița dintre Germania și Danemarca, autorulotele traversează Marea Nordului către insula Sylt, cu ajutorul companiei feroviare AUTOZUG Sylt.

Din cauza refuzului autorităților daneze de a lăsa în prezent RV-urile de la și spre Sylt peste graniță și, prin urmare, faptul că feribotul Sylt (Havneby / List) nu mai este în folosință, compania feroviară AUTOZUG Sylt are capacitatea pentru a transporta vehicule mari, de la două până la patru autorulote – locuri de parcare dublate pe tren, pe vagon.

„Dacă doriți să mergeți cu autorulota, vă rugăm să vă înregistrați online în prealabil folosind formularul, altfel nu vă putem garanta o plimbare. Vă rugăm să faceți acest lucru cu cel puțin trei zile lucrătoare înainte de ziua dvs. de călătorie. Oricine dorește să mai călătorească în weekend se poate înscrie cel târziu vineri. Vă puteți cumpăra biletul de la noi de pe site la terminalul de încărcare (banda Niebüll 11, banda 8 Westerland). Înregistrare pe www.autozug-sylt.de/angebote – rubrica „Campingglück”. De asemenea, veți găsi tarifele acolo.” a anunțat azi compania germană pe pagina lor de facebook.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Călătoria cu motorhome în Spania continuă la Barcelona – partea II

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857