22.07.2024

Conceptul VITTRA – camperul electric al secolului XXI

Startup-ul VITTARA și-a arătat dezvoltarea conceptuală ca un camper al viitorului.

Misiunea VITTRA, care este o companie nouă în industrie, este aceea de a construi primul vehicul de vacanță folosind tehnologia secolului 21 de la început până la sfârșit – ușurință, eficiență energetică, propulsie complet electrică.

Cei de la VITTRA dispun de soluții eficiente pentru a maximiza spațiul interior, păstrând în același timp dimensiunile externe conform standardelor europene. Camperul este conceput pentru a avea în standard tot ceea ce aveți nevoie pentru a călători în siguranță și pentru a simți confortul de acasă, dacă trăiți în camper, pe drum.

Design

Este nevoie tehnologia de cele mai bune dintre rulote americane și eficiență europeană pentru a le combina pe o nouă platformă RV, complet dezvoltată pentru a deveni cel mai bună autorulotă.

Izolația excelentă și soluțiile inteligente aplicate pentru stocarea energiei sub orice formă posibilă fac ca unitatea să fie extrem de eficientă din punct de vedere energetic și ecologică, în timp ce este aproape complet insonorizat: veți vizita natura fără ca aceasta să vă observe prezența.

Mai mult spațiu în interior

Peste 29 de metri pătrați de spațiu de locuit pe un vehicul lung de 9 metri îl face probabil cel mai spațios vechul recreațional din categoria sa. Spațiul din interior este atât de vast încât pasagerii vor găsi acasă aceleași aparate cu care sunt obișnuiți.

VITTRA are șase locuri pentru pasageri și șase locuri de dormit, fiecare cu un pat de 2 metri lungime și 80 cm lățime.

Prin conectarea autorulotei la casă, proprietarul va primi o nouă sursă de energie și o baterie, putând astfel să mențină consumul de energie al casei și să reducă facturile la electricitate.

Latitudine 45° (aproximativ Milano, Italia) – Panourile solare ale camperului vor produce energie în valoare de 2.983 €

La latitudinea de 60° (aproximativ Stockholm, Suedia) – Panourile solare ale camperului vor produce energie în valoare de 1.667 €

Sursa: Camping.bg

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Tipuri de materiale folosite la conversiile de camper vanuri

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857