21.05.2024

Convenția Anuală de Caravaning din România 2020, ediția a 3-a

Ediția din 2020 a evenimentului Convenția Anuală de Caravaning România, ediția a 3-a, eveniment dedicat firmelor de închirieri autorulote, dealeri, campinguri, magazine de accesorii, service-uri, platforme web, etc. 

Ediția din 2020 a evenimentului Convenția Anuală de Caravaning România, ediția a 3-a, eveniment dedicat firmelor de închirieri autorulote, dealeri, campinguri, magazine de accesorii, service-uri, platforme web, etc. se apropie cu pași mari.

În perioada 1-3 octombrie 2020, firmele din industria caravaningului din România își dau întâlnire la Convenția Anuală de Caravaning din România, eveniment care se va desfășura în camping Cheile Turzii. Ai o firmă de service pentru rulote sau autorulote, ai un magazin de accesorii pentru RV-uri, ai un camping sau o firmă de închirieri rulote sau autorulote, ești dealer de rulote sau autorulote, firma ta are legatură cu RV-urile, cu fenomenul de caravaning? Te așteptăm la Convenția Anuală de Caravaning din România! Vom avea conferințe, vom discuta despre situația caravaningului din România, situația campingurilor  și multe altele, ne vom cunoaște între noi, se vor face conexiuni, ne vom relaxa într-un peisaj fabulos, vom socializa, vom degusta vin.

Ți-am dat suficiente argumente să nu lipsești de la a treia ediție a Convenției Anuale de Caravaning din România? Hai să creștem fenomenul de caravaning în România! Unde? La poatele Cheilor Turzii!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Convenția Anuală de Caravaning România, ediția a 3-a – SAVE THE DATE

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857