22.07.2024

Convenția Anuală de Caravaning din Romania, ediția 2 – SAVE THE DATE!

SAVE THE DATE!

Convenția Anuală de Caravaning din România – locul unde profesioniștii din domeniul caravaningului din România se întâlnesc.

În perioada 18-20 octombrie 2019, firmele din domeniul caravaningului din România își dau întâlnire la Convenția Anuală de Caravaning din România în localitatea Moroeni, jud. Dâmbovița.

Ai o firmă de service pentru rulote sau autorulote, ai un magazin de accesorii pentru RV-uri, ai un camping, ai o firmă de închirieri rulote sau autorulote, ești dealer sau producător de rulote sau autorulote, firma ta are legatură cu RV-urile, cu fenomenul de caravaning? Atunci trebuie să fii prezent la Convenția Anuală de Caravaning din România! Aici se întâlnesc profesioniștii din domeniu.

Vom avea seminarii, vom discuta despre situația caravaningului din România, vom discutra despre campinguri, despre instalațiile de gaz și multe altele, vom prezenta statistici, se vor anunța premieri în domeniul caravaningului, ne vom relaxa, vom socializa la un foc de tabără, vom degusta vin și multe alte surprize.

Ți-am dat suficiente argumente să nu lipsești de la a doua ediție a Convenției Anuale de Caravaning din România! Așa că nu uita să rezervi datele de 18-20 octombrie 2019! Vom începe de vineri, 18 octombrie la ora 10:00, să știi cum îți planifici călătoria pâna la locație!

Musai să venim cu autorulotele sau rulotele – pasiunea care ne unește.

Puteți trimite e-mail de rezervare începând de azi la contact@VANgabond.eu

Dacă vrei să vezi cum a fost la prima ediție de Convenție Anuală de Caravaning, poți urmări filmul evenimentului:

 

Convenția Anuală de Caravaning din România

VANgabond.eu – travel | motorhome | Romania

Poate vă interesează să vedeți și articolul: https://www.rvtravel.eu/prima-conventie-de-caravaning-din-romania-doua-zile-dedicate-fenomenului-rv/

sau: https://www.rvtravel.eu/epilog-la-conventia-anuala-de-caravaning-romania-editia-i/

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857