23.04.2024

Convenția Anuală Caravaning Romania 2018 – ediția I

Pentru că și în România începe să ia amploare acest fenomen – călătoria cu vehicule recreaționale, VANgabond.eu a decis că este momentul pentru o întâlnire a profesioniștilor din domeniu. Prima ediție va avea loc în perioada 23-25 noiembrie 2018. Încă studiem câteva locații cu teren mare pentru a campa autorulotele și rulotele participanților. Ne gândim și la cei care vin fără RV, așa că luăm în calcul și posibilitatea de cazare.

Ca orice început de drum, este dificil, este teamă, este incertitudine. Vom încerca să ne cunoaștem, să creem o comunitate, să înțelegem fenomenul RV. Știu că nu este ușor, dar o dată și o dată trebuie făcut acest pas!

Întalnirea este dedicatăa celor implicați în domeniu. Se vor discuta printre altele: tendințe actuale, potențial de dezvoltare, finanțare, colaborare între jucatorii din piața din România, parteneriate cu agenții din Europa și nu numai, marketing, promovare, cadru legislativ etc.

Avem confirmări că vor participa câtiva dealeri importanți din piața de autorulote și rulote din Romania, cât și firme de închirieri autorulote. Așteptam pe cât mai mulți să confirme

Suntem încrezători și pornim la drum cu speranță!

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Un cuplu de australieni au petrecut 3 săptămâni cu autorulota, în România

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

1 COMENTARIU