19.05.2024

Daună totală la autorulotă de închirieri

Autorulotă din flota de închirieri distrusă în accident auto – daună totală.

Autorulotele sunt niște case pe roți frumoase, care ne aduc atâtea clipe frumoase. Dar neatenția la volan poate cauza distrugerea totală a autorulotei.

Așa a fost cazul cu autorulota Rimor Seal 5 din dotarea firmei Raul Turism din Cluj-Napoca, România.

Acum două săptămâni, un angajat al firmei Raul Turism, conducea autorulota Rimor Seal 5 a firmei de închirieri auto Raul Turism, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. La un moment dat, un autoturism care venea din spate a semnalizat cu faza lungă de mai multe ori cu intenția de a depăși prin partea dreaptă autorulota, moment în care șoferul autorulotei a tras de volan în stânga intrând frontal în separatorul de benzi din beton, urmând o coliziune frontală. Din fericire, nu au fost victime umane, din accident rezultând doar distrugerea autorulotei.

Firma Raul Turism din Cluj-Napoca are ca obiect de activitate închirierea autoturismelor, dar din primăvara acestui an, Raul Pop, managerul firmei Raul Turism a decis să intre și pe piața de închirieri autorulote.

Raul Pop – manager Raul Turism

„Am avut acest accident nefericit, în plin sezon de închirieri și pierdem bani. Avem rata, la bancă, aveam clienți care aveau rezervare. Recomand pentru cine vrea să înceapă o afacere în domeniul închirierilor de autorulote să pornească cu trei autorulote, nu cu una” ne-a declarat Raul Pop în excusivitate.

Autorulota este daună totală, pentru că datorită impactului frontal, toată structura și mobilierul din interiorul autorulotei a avut de suferit. Aici vedeți cât de sigure sunt autorulotele la un impact frontal.

Atenție mare la cei care conduceți pentru prima dată o autorulotă, cu toate că autorulotele din flotele de închirieri se conduc cu categoria B, trebuie să aveți grijă la înălțimea, lungimea, lățimea autorulotelor. Puteți citi aici despre  „atenția la înalțimea autorulotelor„.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Foto: Raul Turism

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857