24.07.2024

Descoperă lumea pe patru roți la XGO MeetUp Days – Zilele Autorulotelor Deschise în Cluj

Descoperă lumea pe patru roți la XGO MeetUp Days – Zilele Autorulotelor Deschise la Showroom-ul XGOCamping&Autorulote din Cluj!

Dacă îți dorești să explorezi lumea pe patru roți cu o autorulotă sau chiar să îți deschizi propriul centru de închirieri autorulote, evenimentul XGO MeetUp Days este perfect pentru tine! Prietenii noștri de la XGOCamping & Autorulote te așteaptă în sâmbătele din 29 aprilie și 6 mai la showroom-ul XGOCamping&Autorulote din Cluj, unde poți descoperi în detaliu 10 modele de autorulote, beneficia de consultanță comercială și tehnică gratuite și să împărtășești povești despre pasiunea noastră comună: călătoriile pe patru roți.

La XGO MeetUp Days, vei primi toate informațiile și sfaturile de care ai nevoie despre autorulotele din stocul XGO, inclusiv modelele XGO Dynamic, Nobel Art, Roller Team, și X-Van, potrivite pentru toate preferințele și grupurile de la 4 până la 7 persoane.

În plus, vei beneficia de consultanță gratuită de la Vasile Tiorean, fondatorul XGOAutorulote, XGOCamping și BookYourCamping pentru a-ți deschide propriul business de închirieri autorulote, afli detalii tehnice și conversii de la Cosmin Man, directorul tehnic XGOCamping și ai oportunitatea de a întâlni alți oameni pasionați de aventurile pe patru roți.

Vremea se anunță însorită, așa că nu rata ocazia de a descoperi un eveniment destinat rulotișitilor de pretutindeni la XGO MeetUp Days, chiar la Cluj, în Luna de Sus, pe strada Mihai Eminescu 454A.

Descoperă toate informațiile despre acest eveniment, pe pagina lor de Facebook.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Gostinu, jud. Giurgiu – travel motorhome Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857