29.04.2024

Dethleffs anunță câștigătorii concursului aniversar „Dethleffs 90”

Câștigătorii marelui concurs aniversar Dethleffs 90 de ani locuiesc în Țările de Jos. Familiei Szarzec din orășelul Beilen, la sud de Groningen, i s-a rambursat prețul integral de achiziție al caravanei lor de familie Dethleffs Aero 500, pe care au cumpărat-o în anul aniversar 2021. Dealerul Dethleffs Reinders Rekreatie din Hoogeveen, împreună cu Bart Haarman și An- nette Kruythoff de la Dethleffs Olanda, au înmânat recent un cec simbolic familiei Szarzec.

Dethleffs și-a sărbătorit cea de-a 90-a aniversare în 2021 printr-o serie de promoții și ediții aniversare atractive ale numeroaselor sale modele de rulote, autorulote și camper van-uri. Ca parte a marelui concurs aniversar al companiei, Dethleffs a oferit tuturor cumpărătorilor unui vehicul Dethleffs nou în 2021 șansa de a câștiga înapoi prețul integral de achiziție al vehiculului – inclusiv toate dotările opționale. Aproximativ 3.000 de participanți care s-au înregistrat în avans pentru concurs au fost înscriși în tragerea la sorți. În cele din urmă, biletul câștigător a fost deținut de familia Szarzec din Beilen, în Olanda, la sud de Groningen. Familia cumpărase o nouă rulotă de familie Aero 500 QSK în 2021. Dealerul Dethleffs Reinders Rekreatie din Hoogeveen trimisese contractul de achiziție ca formular de participare și, ca urmare, a putut înmâna un cec simbolic câștigătorilor norocoși.
În numele întregii familii Dethleffs, aș dori să îi felicit foarte sincer pe domnul și doamna Szarzec pentru rulota lor de vis și pentru că au câștigat înapoi prețul integral de achiziție„, a declarat Alexander Leopold, directorul general al Dethleffs. „Mă bucur pentru familia Szarzec și le urez multe zile de Sărbători minunate și pline de evenimente în noua lor caravană Dethleffs Aero Caravan.”

Când am fost anunțați de premiu, la început nu ne-a venit să credem„, spun norocoșii câștigători. „Nici măcar nu ne gândisem la concursul Dethleffs, iar acum chiar am primit înapoi întregul preț de achiziție. Vom folosi câștigurile pentru a ne răsfăța cu caravana noastră în multe călătorii frumoase și speciale.”
Rulota Dethleffs Aero 500 QSK este deosebit de populară în special în rândul familiilor. Fiind una dintre cele mai noi serii de rulote din gama Dethleffs, aceasta dispune de un exterior cu design aerodinamic, precum și de un acoperiș, partea din spate și partea din față realizate din GRP durabil. Dispunerea cu dinetă centrală, pat dublu fix în față, precum și paturi supraetajate și o cameră de baie în spate a fost dezvoltată pentru familiile care iubesc să călătorească. În plus față de zonele spațioase de locuit și de dormit, rulota include o bucătărie cu o plită cu trei arzătoare, un frigider mare și sertare spațioase extensibile cu închidere soft-touch. Dacă se dorește, rulota Aero poate fi echipată cu un pachet de iarnă care o face potrivită și pentru camping în sezonul rece.

Firma Campero din Suceava este dealerul Dethleffs în România.

Despre Caravan Motorhome & Adventure 2022 cu Liviu Gal

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857