19.05.2024

Dethleffs își prezintă noile modele pentru 2023 în fața unui public de experți

Mai mult de 500 de dealeri din întreaga lume și aproximativ 70 de jurnaliști internaționali au acceptat invitația Dethleffs la o prezentare a noilor sale vehicule pentru anul model 2023. În hala 7 de la Messe Friedrichshafen, producătorul de vehicule de agrement din Isny in Allgäu și-a prezentat, de asemenea, strategiile și perspectivele de viitor pentru anii următori.

Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului a fost găzduit de Dethleffs luna trecută. De vineri până luni, producătorul de vehicule de agrement din Isny, în Allgäu, a prezentat noile sale modele de rulote și autorulote pentru sezonul de camping 2023 la peste 500 de dealeri Dethleffs din întreaga lume, precum și membrilor presei internaționale de specialitate. Pentru prima dată în ultimii doi ani, Convenția dealerilor s-a desfășurat în mod normal, fără restricții – și de data aceasta, pe lângă dealerii din toată Germania și din fiecare țară europeană, dealerii Dethleffs din Noua Zeelandă au acceptat invitația la evenimentul din Friedrichshafen.

Dethleffs Händler Event (International) am 17.06.2022 in der Messe Friedrichshafen
Dethleffs Händler Event (national) am 18.06.2022 in der Messe Friedrichshafen
Dethleffs Händler Event (International) am 17.06.2022 in der Messe Friedrichshafen

Caravaningul, adică călătoriile cu autorulota sau cu rulota, are un potențial enorm atât în prezent, cât și în viitor, după cum a subliniat Alexander Leopold, directorul general al Dethleffs, la începutul Convenției dealerilor. Pandemia, a spus el, a sporit interesul deja puternic pentru călătoriile individuale, orientate spre natură și, prin urmare, cererea de vehicule de agrement. În același timp, potrivit lui Leopold, tendința spre o muncă mai flexibilă și o conștientizare tot mai mare a necesității unui echilibru sănătos între viața profesională și cea privată dau naștere unor modele de muncă și de petrecere a timpului liber în schimbare, creând astfel oportunități suplimentare pentru industria de caravanning. Nu în ultimul rând, el a explicat că acest mod de călătorie – caravaningul este cea mai sustenabilă formă de vacanță, motiv pentru care va continua să crească în importanță și în viitor.
În prezent, observăm că mulți tineri și nou-veniți descoperă caravanning-ul”, a spus Leopold. „Cu strategia noastră cu patru piloni, am răspuns la aceste tendințe pe termen lung și am pus astfel bazele unui viitor de succes încă din primele etape.” Din 2021, Dethleffs dezvoltă, produce și vinde nu numai autorulote și rulote sub marca proprie, ci, pentru prima dată, și transformări obișnuite de van-uri, respectiv camper van, precum și transformări speciale de autoturisme, cunoscute sub numele de „urban camper”, care pot fi folosite și ca mașini de zi cu zi. Anterior, compania dezvoltase și producea vehicule din ultimele două segmente exclusiv în numele altor mărci. „Autovehiculele de camping urbane și camper van-urile sunt piețele cu cea mai rapidă creștere în domeniul caravaningului„, a subliniat Leopold. „Ne folosim experiența noastră de mulți ani în acest segment pentru a consolida marca Dethleffs pe termen lung și pentru a o poziționa și mai larg.”

Dethleffs Händler Event (International) am 17.06.2022 in der Messe Friedrichshafen
Dethleffs Händler Event (International) am 17.06.2022 in der Messe Friedrichshafen
Dethleffs Händler Event (International) am 17.06.2022 in der Messe Friedrichshafen

Cu toate acestea, șeful Dethleffs a subliniat, de asemenea, că industria de caravaning și, prin urmare, și Dethleffs, se confruntă cu provocări uriașe, în ciuda cererii puternice și a portofoliilor de comenzi sănătoase. Impactul COVID-19 a perturbat lanțurile globale de aprovizionare și livrările întârziate de șasiuri au necesitat un grad de flexibilitate fără precedent în producție și vânzări. „Mulțumirile mele se îndreaptă către personalul nostru dedicat și flexibil, căruia i se cere să se adapteze la o situație nouă în fiecare săptămână„, a declarat Leopold. „Punctul forte al Dethleffs este excelentul nostru spirit de echipă, care este susținut atât de angajați, cât și de conducere și dealeri. Ca urmare, am făcut față foarte bine ultimilor doi ani dificili și putem privi cu încredere spre viitor.”
Alexander Leopold a profitat de ocazie pentru a le mulțumi dealerilor pentru colaborarea bazată pe încredere și pentru a-i onora pe unii dintre cei prezenți pentru parteneriatele de 20, 30 sau chiar 50 de ani cu Dethleffs. În același timp, Leopold și-a luat rămas bun de la directorul general al Dethleffs și l-a prezentat pe succesorul său, Bernhard Kibler. Leopold a preluat frâiele companiei-mamă, Erwin Hymer Group (EHG), în calitate de director general la 1 iulie 2022. Bernhard Kibler (49 de ani), în prezent șef al operațiunilor de vânzări internaționale la EHG, a lucrat pentru Hymer din 2001 și a condus marca în calitate de director general între 2015 și 2017, înainte de a prelua noi responsabilități în cadrul Erwin Hymer Group în 2017.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

FreedomCamper – o nouă firmă de închirieri autorulote în București

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857