20.07.2024

Din ce în ce mai mulți producători renunță la participarea la târgurile din 2020

În urma recentelor situații de urgență legate de Covid-19 și în conformitate cu liniile directoare ale grupului Erwin Hymer, Laika și-a anulat participarea la toate târgurile comerciale planificate pentru 2020.

„Am încercat întotdeauna să oferim clienților și partenerilor noștri un colț de Dolce Vita, unde clienții să ne poată vizita autorulotele, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, respectând pe deplin valorile Laika. Riscurile pentru sănătate, din cauza pandemiei Covid-19 au schimbat fundamental situația inițială pentru participarea la târgurile din acest an. Sănătatea clienților, angajaților și partenerilor noștri este prioritatea noastră și nu putem prelua această responsabilitate. În criza actuală, provocată de Covid-19, cu cerințele speciale pentru distanțare socială și igienă, o atmosferă informală de consiliere, nu mai este posibilă. Considerăm acest lucru ca o condiție prealabilă fundamentală pentru un târg de succes. Din acest motiv, Laika nu va participa la târgurile comerciale planificate pentru 2020. Această decizie se referă, de asemenea, la Caravan Salon Düsseldorf, care ar trebui să aibă loc la începutul lunii septembrie și la Camper Show la Parma la jumătatea lunii septembrie” informează site-ul producătorului italian.

Deși Laika nu participă la târgurile din acest an, compania este mai activă ca niciodată, cu o mulțime de produse noi pe site pentru cei care doresc să se informeze cu privire la autorulotele Laika.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Golirea casetei de toaletă la autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857